به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عزیزالله شهیدیفر مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ارزش صادراتی کیوی مازندران با سهم ۷۰ درصد تولید کشوری گفت: پیشبینی میشود امسال ۱۵۰ هزار تن کیوی از این استان صادر شود.
وی با اشاره به تولید ۲ و نیم میلیون تن مرکبات و ۱۸۰ هزار تن کیوی سالانه در استان، افزود: کیوی امسال بیش از دو برابر پارسال صادر شد و این روند ادامه دارد.
شهیدیفر گفت: کشاورزی مازندران در ۲۲ محصول از لحاظ اقتصادی، استراتژیک و اشتغال رتبه اول تا سوم را در کشور داراست.
مدیرکل جهاد کشاورزی مازندران افزایش صادرات و استفاده از ظرفیت بالای استان در تولید محصولات کشاورزی را از برنامههای این اداره کل برشمرد و افزود: در تلاش هستیم با رفع موانع ترانزیت، گمرگ و قرنطینه میزان صادرات را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه محصولات کشاورزی مازندران قابلیت صادرات دارد به گونهای که بعد از ۴۰ سال نخستین بار برنج مازندران با استانداردهای خاص اروپا صادر شد، ارزش و قیمت برنج ایرانی را ۶ برابر برنج وارداتی اعلام کرد.
انتهای پیام/آ