اوضاع معیشتی فرهنگیان حالا با وجود شرایط اقتصادی بیش از پیش بغرنج است و آنها امید به حمایت وزارتخانه دارند تا مدافع حق و حقوقشان باشد و سیاستهای بهبود معیشت همچون رتبه بندی معلمان که بارها از سوی سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش مطرح شده است، به اجرا در آید.
نظرات متعددی درباره اوضاع معیشتی معلمان و مشکلات مالی در این وزارتخانه وجود دارد، هر ساله و با توجه به اینکه بحث و بررسی برای تامین اعتبارات آموزش و پرورش شدت پیدا میکند انتظار میرود تا حداقل صدای اعتراضات ترتیب اثری در شرایط دهد و از طرفی قدرت چانه زنی آموزش و پرورشیها برای بودجه افزایش یابد.
امروز بودجه سال ۹۸ در هیئت دولت تصویب شد و خیل عظیم جامعه فرهنگی چشم انتظار گشایشی در اوضاع تامین اعتبارات این وزارتخانه هستند تا شاید بخشی از مشکلات مالی رفع شود اما گویی تاکنون اوضاع بودجه مناسبی برای سال ۹۸ در نظر گرفته نشده است.
در بخشنامه بودجه سال 98 بخشی به نام سقف اعتبارات هزینهای و تملک داراییهای سرمایهای بر حسب امور و فصول در نظر گرفته شده است که سهم آموزش و پرورش در بخش پیش بینی اعتبارات هزینه ای 426374794 ریال و در بخش پیش بینی اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای 15648094 ریال در نظر گرفته شده است.
مهرداد خان ماکو مدیرکل دفتر برنامه و بودجه آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت بودجه آموزش و پرورش در سال ۹۸ و تامین اعتبار برای اجرای طرح رتبه بندی معلمان اظهار کرد: وضعیت بودجه آموزش و پرورش فردا بعد از ظهر در دولت تعیین میشود؛ ما به بودجه در نظر گرفته شده معترض هستیم و هنوز آن را نپذیرفتیم.
وی بیان کرد: سامانه هنوز برای ما فعال است و اکنون نمیتوانیم اطلاعات قطعی دهیم، اما بعد از تعیین تکلیف بودجه فرداشب در این مورد اطلاع رسانی خواهد شد.
همچنان منتظر هستیم تا نتیجه چانه زنیهای آموزش و پرورشیها برای تامین بودجه را دریافت کنیم و باید دید اوضاع مالی فرهنگیان بالاخره در سال ۹۸ با توجه به وعدههای آموزش و پرورش بهبود مییابد یا خیر؟
انتهای پیام/
مردم ایران بیایید فرزندانمان را تربیت کنیم نه صرفا آموزش بی هدف و پوچ را به آنها بیاووزیم