به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، شریف خسروی فرماندار سلسله گفت: در این راستا باید مراقبتهای لازم توسط جهاد کشاورزی و برخوردهای قانونی صورت گیرد.
وی افزود: مناطق قلایی و بسطام شهرستان دارای ظرفیتهای فوق العادهای در به نژادی دام و توسعه کشت در زمینهای شیب دار دارند، اما تاکنون فعالیتهای جدی در این راستا انجام نشده است.
خسروی با اشاره به عملکرد ضعیف منابع طبیعی در ارتباط با توسعه کشت در زمینهای شیب دار، عنوان کرد: انتظار میرود شیلات استان در بحث ایجاد مزارع پرورش ماهیان گرمابی در مناطق قلایی و بسطام وارد عمل شود.
فرماندار سلسله ظرفیت جنگلهای بلوط مازو منطقه قلایی را بی نظیر دانست و خاطرنشان کرد: از این بلوط هفت محصول تولید میشود که ۶ رقم از آنها صادراتی است.
خسروی تصریح کرد: در کشت گیاهان دارویی که صرفه اقتصادی برای مردم به همراه دارد کاری صورت نگرفته در حالیکه جنگل کاری اقتصادی میتواند نقش مهمی در بهبود شرایط مالی مردم مناطق قلایی و بسطام داشته باشد.
وی افزود: شهرستان سلسله در بخشهای شیلات، تولید عسل و زعفران دارای ظرفیتهای فوق العادهای است که در صورت توجه، موجب تاثیر مثبت در توسعه منطقه نیز خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان نیز با قدردانی از تلاشهای فرماندار سلسله برای رعایت الگوی کشت، فعالیت شورای حفاظت از منابع آب و پرداخت چند برابر ظرفیت تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری در شهرستان، اظهار داشت: این شهرستان بهترین منطقه در استان برای کشت کلزا محسوب میشود که در صورت کشت درست، رعایت تراکم بذر و تغذیه مناسب زمین در هر هکتار هفت تا هشت تن ظرفیت تولید خواهیم داشت.
عبدالرضا بازدار با اشاره به صرفه اقتصادی قابل توجه کشت کلزا برای کشاورزان، افزود: لازم است جهاد کشاورزی شهرستان الگوی کشت سازمان را در رابطه با محصولات آبدوستی همچون سیب زمینی و چغندرقند رعایت نماید چراکه هر محصولی بدون قرارداد با این نهاد کشت شود مسئولیتی در قبال خریداری آن نخواهیم داشت.
بازدار با اشاره به لزوم توسعه کشت گیاهان دارویی در اراضی شیب دار، خاطرنشان کرد: در این راستا چاله کنی و توزیع نهال رایگان بوده و توسط جهاد کشاورزی تامین میشود.
شهرستان سلسله بیش از ۴۰ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم دارد.
انتهای پیام /م