وی افزود:فرآیند مدیریت دانش در آستان قدس رضوی را باید تکمیل کنیم تا تجارب فردی و سازمانی در انتقال نسلها محو نشوند و دچار آزمودن آزمودهها نشویم. یکی از اهداف تاسیس معاونت برنامه ریزی راهبردی در آستان همین موضوع بود.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: علاوه بر این فرآیند تصمیم گیری و تصمیم سازی در سازمان کاملاً باید علمی باشد که نقش شما جوانان به عنوان نیروهای خلاق در این راستا اثرگذار است.
رئیسی بیان کرد: کسب سود، لازم و نشانه قوت مدیریت است، اما باید در تصمیم گیریها، خصوصا در آستان مقدس رضوی هزینه و فایده اجتماعی را هم در نظر گرفت، زیرا بعضی از اقدامات اقتصادی برای آستان قدس هزینه اجتماعی ایجاد میکند، اما برخی از فعالیتها عامل افزایش سرمایه اجتماعی است که این موارد مهم هستند.
وی گفت: ابتدای سال ۹۵ آستان قدس رضوی تنها ۴ رقبه وقفی داشت و امروز ۵۴ رقبه به آستان قدس رضوی وقف شده است. این روند صعودی نتیجه افزایش سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهارکرد: وضعیت مطلوب در اداره آستان این است که تمامی فعالیتهای این مرکز نورانی با منابع مالی و انسانی مردم دلداده در قالب وقف و نذر اداره شود و البته تا این قله راه زیادی داریم، اما هر سیاستی که ما را از این قله دور کند غلط است.
رئیسی تصریح کرد: برای رسیدن به این نقطه باید بیش از هر چیز خدمتگزاری صادقانه آستان به زائرین و محرومان ومعارف دینی در ذهن عمومی تصویر شود. هر چه مردم تلاش، فعالیت و صداقت ببینند، بیشتر پیش قدم میشوند و مشارکت میکنند.
انتهای پیام/ز