وی نرخ فروش هر کیلو قارچ در بازارهای جهانی را 2.5 دلار اعلام کرد و گفت: در شرایط کنونی کاهش ارزش پول ملی در برابر نرخ ارز، جانی دوباره به صادرات بخشیده است چرا که بسیاری از صادرکنندگان برای رقابت با رقبا در بازارهای هدف درصدد افزایش کیفیت و راندمان در واحد سطح هستند.
بیشتر بخوانید: تولید روزانه قارچ به 600 تن رسید/قیمت واقعی هر کیلو قارچ 11 هزار و 800 تومان
صدیق پناه ادامه داد: با توجه به خنک شدن هوا و افزایش راندمان کامپوست در فصل سرما، تولید روزانه قارچ به 500 تا 550 تن رسیده است.
این مقام مسئول متوسط قیمت هر کیلو قارچ فله را 14 هزار تومان و قارچ بسته بندی 17 تا 18 هزار تومان اعلام کرد.
وی در پایان با اشاره به اینکه طی سه الی چهار ماه اخیر 20 تا 25 درصدی قارچ تولیدی به بازارهای هدف صادر می شود، تصریح کرد: اگر وزارت جهاد کشاورزی و سایر نهادهای مرتبط صادرکنندگان را در بخش صادرات حمایت کند، در آینده ای نه چندان دور حداقل 30 درصد قارچ تولیدی به بازارهای هدف صادر می شود.
انتهای پیام/