سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسدی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

نرخ خرید تضمینی گندم باید به 1850 تومان تغییر کند/ آینده تولید گندم در معرض خطر است

یک مقام مسئول گفت: با توجه به تورم بالای 40 درصد در بخش کشاورزی، نرخ خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید باید حداقل به 1850 تومان تغییر کند.

مسعود اسدی عضو شورای مرکزی خانه کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با انتقاد از نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی برای سال زراعی جدید اظهار کرد: در چند سال اخیر سبک و سیاق خرید تضمینی محصولات کشاورزی از سوی شورای اقتصاد اقدامی خلاف قانون خرید تضمینی بوده است.

وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی تحریم، امنیت غذایی و ملی بر همه چیز ارجحیت دارد، افزود: براین اساس از دولتمردان انتظار می‌رود که هر چه سریع‌تر نرخ خرید تضمینی گندم را اصلاح کنند، چرا که اگر این امر رخ ندهد، بی شک کشاورزان اقدام به کشت گندم نخواهند کرد و کشاورزانی که کشت را انجام دادند، از تحویل محصول به دولت امتناع خواهند کرد.

اسدی ادامه داد: با وجود تورم بالای 30 تا 40 درصد در بخش کشاورزی، افزایش 170 تومانی نرخ خرید گندم زمینه را برای قاچاق گسترده فراهم می‌کند، چرا که هم اکنون هر کیلو گندم با نرخ 2 هزار و 500 تا 3 هزار تومان در مرزها از کشاورزان خریداری می‌شود.

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز ادامه داد: با توجه به آنکه نرخ خرید تضمینی گندم برای سال زراعی 97-98 کارشناسی نیست، پیش‌بینی می‌شود که این ماده ارزشمند به عنوان خوراک دام مورد استفاده قرار گیرد.


بیشتر بخوانید: نرخ خرید تضمینی گندم جوابگوی هزینه کشاورزان نیست/ضرورت بازنگری در اعلام نرخ خرید گندم


به گفته وی، اگر دولت هر چه سریع‌تر اقدام به اصلاح نرخ خرید تضمینی گندم نکند، برای تأمین نیاز داخل چاره‌ای جز واردات نیست که با این وجود به نظر می‌رسد فشار لابی گران در اتخاذ این سیاست بی‌تاثیر نبوده است.

اسدی در پایان بی‌توجهی به قانون خرید تضمینی را خلاف منافع ملی دانست و گفت: با توجه به آنکه دولت تورم در سال جاری را 37 درصد اعلام کرده است و از دیدگاه   تشکل‌ها تورم در بخش کشاورزی 40 درصد است، از این رو نرخ خرید تضمینی گندم حداقل باید به 1850 تومان تغییر کند.

انتهای پیام/

بی‌توجهی به قانون خرید تضمینی خلاف منافع ملی کشور است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۴۳ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
این واقعا کارشناسی نیست اولا کشاورزان اکثرا هنوز قدرت انتخاب دارند که چه بکارند دوما به فرض گندم هم بکارند این بی انگیزه گی که بوجود آمده افت شدید تولید گندم در بر دارد من کشاورزان هستم سالی کمتر از ۱۰۰تن تحویل ندادم و برداشت شش تن تا هشت تن در هکتار بوده و پارسال هم یه مقدار زدیم دانه روغنی کلزا که آن هم بعدا مشکلات ش مشخص میشه
کشاورز
۱۵:۲۷ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
یک مثال ساده براتون میزنم که متوجه بشید قیمت چقدر پایین هستش .
اگر یک کیلو گندم رو بریزیم زمین ، مثلا روی خاک ، آیا با 1400 تومن کسی حاضر هستش اونها رو جمع کنه و حمل کنه ببره بده به سیلو ؟
یعنی اصلا فرض رو بگذارید که گندم ها روی زمین ریخته شده . نه هزینه آب هست نه تولید نه ماشین آلات و نه بلا های طبیعی مثل سرما زدگی ، تگرگ ، آفت ، آتش سوزی و ..
وقتی گندم قاچاق شد و چند برابر هزینه کردید میفهمید مدیریت یعنی چه.
بازم نمی فهمید
ج
۱۵:۱۶ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
ما کشاورزیم من و دو برادر دیگم که اونا هم لیسانسن بیکاریم همه درآمدمون همین کشاورزی یه کود می خوای بخری با بدبختی چهل هزار در میاد حالا بقییه به کنار ولی ما هم انسانیم چونکه کشاورزیمونو انجام میدیم باید ظلم بشه خوبه ما هم بیخیال کشاورزی شویم بیایم تو تهران حاشیه نشینی بابا یکم با کشاورز هم برسید.داد مردمو در اوردن یه نفر هم نیست جوابگو باشه
ناشناس
۱۵:۱۲ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
با یک قیمت خوب و منصفانه و رقابتی میتوان قدر تلاش کشاورزان خوب را دانست
ناشناس
۱۳:۴۲ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
کشاورز هم کارگر هرچه درمیاره خرج خود زمینش میکنه ی مقداری انصاف همیشه خوبه برای هر دسته و شخصی
ناشناس
۱۲:۳۳ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
چرا همیشه همه فشارها به کشاورز وارد می شود؟ آیا قیمت خدمات و لوازم کشاورزی هم همین رشد کم داشته؟ آیا هزینه های زندگی هم همین قدر, رشد کمی داشته؟
ناشناس
۱۲:۳۳ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
به فکر اصلاح قیمت گندم باشین. من در روستایی زندگی میکنم که بیست و چهار حلقه چاه عمیق داره و همه روی آوردن به کشتی به غیر از گندم. آینده غذایی ایران در خطر است.
ابوالفضل
۱۱:۲۸ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
سلام خیلی وقته همه دارن میگن این قیمت پایین هس ولی مسئولین گوش نکردن چون عادت کردن و فاصله مردم و مسئولین بینهایت هست نتیجه هم که معلومه چی میشه..... خدا به دادمون برسه.
ناشناس
۱۰:۰۵ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
دولت بایدقیمت خریدتضمینی گندم راکیلویی حداقل6000تومان نرخ گذاری کندتاکشاورزبتواندبه تولیدخودش ادامه دهدولی کشت این محصول مقرون به صرفه نیست.
ناشناس
۱۲:۰۰ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
این قیمت که شما گفتی شش هزار تومان برای هر کیلو کاملا منطقیه
ناشناس
۰۹:۱۶ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
سلام چه عدالت بر قراره یک کشاورز بیچاره با هزار دردسر و کمبودها یک حاصل بدست میاره اونوقت قیمت گندم 170تومان می‌برند بالا ولی یک سکه یک شبه 4000،000،میلیون می ره بالا و بیش از نیمی از مردم فقیر یک شبه بیچاره می‌کنه ای خدا فقط خودت دادرس باش.
ناشناس
۰۹:۱۶ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
سلام چه عدالت بر قراره یک کشاورز بیچاره با هزار دردسر و کمبودها یک حاصل بدست میاره اونوقت قیمت گندم 170تومان می‌برند بالا ولی یک سکه یک شبه 4000،000،میلیون می ره بالا و بیش از نیمی از مردم فقیر یک شبه بیچاره می‌کنه ای خدا فقط خودت دادرس باش.
ناشناس
۰۸:۵۸ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
حقوق کارمندان زحمت کش افزایش پیدا بکنه ما خرجی نداریم اضافه نکنید
ناشناس
۰۱:۳۰ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
کو گوش شنوا؟ ظاهرا تمام بنا و سیاستها بر این است که مسئولین امر قیمت گذاری، تنها در صدد ضربه زدن به نظام و تغذیه جامعه هستند
ناشناس
۱۳:۱۳ ۰۹ آذر ۱۳۹۷
یا این قیمت ها وگرانی نهاد های کشاورزی، باید کشاورز چیزی هم از جیبش بزاره رو درآمد گندم وتقدیم دولت کنه