به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، نخستین استارتآپ ویکند منطقهای کارآفرینی تغذیه سالم، صبح امروز چهارشنبه ۷ آذر ۹۷ با حضور علی علیزاده معاون دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، و معاونین تحقیقات و فناوری و دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی منطقه ۷ کشور شامل یزد، اصفهان، کاشان و چهارمحال و بختیاری، در سالن ابن سینای شهرکرد آغاز شد.
این رویداد علمی به مدت ۵۴ ساعت با رقابت ۱۲۰ شرکت کننده در قالب ۱۲ تیم، و با همکاری مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پرشکی و پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری برگزار میشود و تا جمعه ۹ آذر به مدت ۳ روز ادامه دارد.
مواد افزودنی سنتیک و اهمیت استفاده از افزودنیهای طبیعی، زمینههای کشاورزی شامل سموم، کودها، آلایندههای میکروبی و شیمیایی، امنیت غذایی، اصلاح الگوی مصرف غذایی، کشاورزی ارگانیک، محصولات حلال در صنعت غذایی، شیوههای بازاریابی نوین در حوزه مواد غذایی، کنترل کیفیت و استانداردسازی، و ارائه شیوههای نوین در تولید غذای سالم از محورهای این برنامه است.
در این استارتآپ، علاوه بر معرفی محصولات سلامت محور و ارائه ایدههای برتر توسط کارآفرینان، کارگاههای تخصصی ویژه دانشجویان برگزار میشود.
در پایان به گروههای برگزیده علاوه بر اهدای تندیس رویداد، لوح تقدیر و جوایز نقدی ارزنده، امتیاز استقرار در مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی و پارک علم و فناوری چهارمحال و بختیاری تعلق میگیرد.
گفتنی است: استارتاپ ویکند (startup weekend) یک برنامه و رویداد آموزشی تجربی (Experiental Education) در سراسر دنیاست که ۳ روز متوالی در انتهای هفته برگزار میشود و صاحبنظران پس از طرح ایده در موضوعات گوناگون و تشکیل گروه، این ایدهها را در ۵۴ ساعت اجرا میکنند.
انتهای پیام/ش