سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرزخشک کردن میوه در خانه

در این مطلب طرز خشک کردن میوه ها را آموزش داده ایم.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  یکی از تنقلات مفید و خوشمزه میوه‌های خشک شده هست. میتوانید این میوه‌ها را به عنوان یه خوردنی مفید برای بچه‌ها درست کنید و از اون‌ها به جای تنقلات ناسالم استفاده کنید.

مواد لازم:

میوه به مقدار لازم

میوه‌های خشک منبع غنی ویتامین‌های A، B۱، B۲، B۳، B۶ و پانتوتنیک اسید و نیز املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند و هر ۱۰۰ گرم میوه خشک تقریباً ۲۵۰ کالری انرژی و ۱ تا ۵ گرم پروتئین داره ..

روش کار:

۱- اول میوه رو بعد از شستشو برش بزنید و حلقه حلقه کنید. دقت کنید حلقه‌ها نباید زیاد کلفت و نه خیلی نازک باشه. برش‌های میوه رو داخل سینی فر بچینید. میوه‌هایی مثل موز و سیب که احتمال سیاه شدنش در مجاورت هوا هست رو قبل از قرار دادن داخل سینی داخل کمی آبلیمو و عسل ویا شکر قرار بدید. البته بهتره برای همه این میوه‌ها این کارو انجام بدید.

۲- سینی رو داخل فر با حرارت کم قرار بدید. بسته به ضخامت میوه‌ها از یک تا سه ساعت برای خشک شدنشون زمان لازم هست. مرتب میوه‌ها رو چک کنید و هر وقت کاملا خشک شده بود اون‌ها رو از فر خارج کنید.

یه روش دیگه برای خشک کردن میوه‌ها استفاده از شوفاژ یا بخاری هست. سینی میوه‌ها رو روی شوفاژ قرار بدید و یکی دو روز صبر کنید تا میوه‌ها کاملا خشک بشه.

نکته ها:

۱- میتونید بعد از برش زدن میوه‌ها اون‌ها رو داخل شربت غلیظی که درست کردید قرار بدید و سپس داخل سینی بچینید. استفاده از شربت باعث شیرین و براق شدن میوه‌ها میشه.

۲- برای روی سیب‌ها میتونید از کمی دارچین استفاده کنید.

۳- بهتره هر میوه‌ای رو جدا جدا داخل فر قرار بدید، چون زمان خشک شدن هر میوه با میوه دیگه فرق میکنه.

۴- برش‌های پرتقال رو حتما به شربت آغشته کنید، چون پرتقال بعد از خشک شدن کمی تلخ میشه.

۵- اگه میخواید از بخاری یا شوفاژ برای خشک کردن استفاده کنید پیشنهاد میکنم از یه تکه آلومینیوم به جای سینی استفاده کنید تا روند کار زودتر طی بشه.

۶- بهتر است کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپس‌ها رو توش بچینید در تصاویر نیست، ولی بهتره که باشه توجه داشته باشید که چیپس‌ها نباید روی هم قرار بگیرند، چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید.

۷- پرتقال و سیب‌ها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید.

۸- دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. شما باید ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.

۹- مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپس‌ها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه.

۱۰- به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپس‌ها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپس‌ها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید.

۱۱- میتونید از این شربت استفاده کنید و میوه‌ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه‌ها رو با هم بریزید توی شربت، ولی توت فرنگی‌ها رو جدا بذارید، چون رنگ بقیه میوه‌ها رو قرمز میکنه!

شربت: ۱ لیوان شکر رو با ۴/۳ لیوان آب بذارید ۵ دقیقه بجوشه.

منبع: سوران

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.