ابراهیمی افزود: پروانه شکارپرندگان وحشی بصورت استانی و صرفاٌ برای شکارچیان مقیم مازندران صادر میشود.
وی گفت:با توجه به محدودیت پیش بینی شده برای صدور پروانه شکار پرنده خشکی زی (کبک معمولی) متقاضیان به سامانه طراحی شده در پورتال اداره کل محیط زیست مازندران به نشانی http://mazandaran.doe.ir مراجعه و درخواست خود را تا تاریخ ۹ آذرماه ۹۷ ثبت کنند.
مدیر کل محیط زیست مازندران افزود: متقاضیان پروانه شکار پرندگان آبزی نیاز به ثبت درخواست در سامانه ندارند و مدارک خود را از تاریخی که بعدا ازطریق سایت اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران و رسانههای گروهی استان اعلام میشود به دفاتر پیشخوان دولت تحویل دهند.
ابراهیمی افزود: پروانه شکار پس از بررسی مدارک و در صورت نداشتن محرومیت، برای شکارچیان مجاز صادر خواهد شد.
وی با بیان اینکه اعتبار پروانههای صادر شده برای شکار ۴۵ روزه است، گفت: در صورت اعلام مخاطرات بهداشتی ناشی از بروز احتمالی آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، اعتبار پروانهها لغو میشود.
مدیر کل محیط زیست مازندران گفت: روزهای مجاز فقط روزهای پنجشنبه و جمعه است و سایر شرایط و جزئیات صدور و دریافت پروانه شکار پرندگان وحشی در سال ۹۷ متعاقباً اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/ک
واقعا تو شرایط فعلی که دامپروری مثلا نوین و پرورش طیور صنعتی باعث شده روزانه چندین تن حیوان حیف و میل بشه و به مصرف انسانی برسه باز نیازی به شکار هست؟ بی رحمی آدمی در حق سایر موجودات کی تموم میشه؟ همه چیز و به نفع خودشون نابود کردن