سیف البدر، سخنگوی وزارت آب و محیط زیست عراق در این رابطه گفت: گزارش سازمان جهانی بهداشت نهایی نیست. این موضوع در گزارش آمده است. مراحل زیادی وجود دارد که احتمالا باید آلودگی ویروسی هم در آن بررسی شود، این موضوع برای رسیدن به نتیجه یک هفته یا بیشتر زمان می برد. ما هم اکنون به بقایای مواد شیمیایی دست پیدا کرده ایم که سبب نابودی ماهی ها شده است.
وی افزود: ما از تمامی شهروندان می خواهیم که پیش از خرید کردن هرنوع ماهی از سالم بودن آن مطمئن شوند. هر فردی از قوانین و معیارهای سلامتی تبعیت می کند باید ماهی را که خریداری می کند به خوبی بررسی کند. این که رنگ ماهی و بوی آن طبیعی است یا نه مواردی است که باید به آنها توجه شود. از طرف دیگر طبخ ماهی هم موضوع مهمی است. رنگ گوشت ماهی سالم باید صورتی باشد و این در حالیست که رنگ ماهی آلوده خاکستری است.
انتهای پیام/