سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر عامل بانک خون بندناف پژوهشگاه بین المللی رویان خبر داد؛

مقدمات درمان اوتیسم با سلول های بنیادی بند ناف

مدیرعامل بانک بندخون پژوهشگاه بین المللی رویان گفت: مقدمات درمان بیماری اوتیسم با استفاده از سلول های بند ناف انجام شده است.

 به گزارش خبرنگار   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  مرتضی ضرابی مدیر عامل بانک بانک خون بند ناف پژهشگاه رویان گفت: بند خون سلول‌های بنیادی خون ساز در بند ناف بیشترین کاربرد بیماری‌هایی که در سیستم خونی دارند و یک سری از بیماری‌هایی که با پیوند سلول‌های بنیادی بتوان پیوند زد کاربرد دارد.

وی افزود: در درمان بیش از ۸۰ بیماری با توجه به سلول‌های بند ناف خون و مزانشیمی  نیز از این سلول ها استفاده می شود.

ضرابی تصریح کرد: مزانشیمی بزرگترین کار آزمایی در دنیا است که ۱۲۰ کودک فلج مغزی سلول‌های بنیادی و مزانشیم پیوند را انجام دادیم و تا الان انجام دادیم .

وی سپس به درمان بیماران فلج مغزی با استفاده از سلول های بند ناف خون اشاره کرد و گفت: چهار تا ۱۵ سال در درمان فلج مغزی فعالیت داریم و موفق شدیم بیماران را تا مرحله بهبودی نسبی برسانیم.

ضرابی افزود: در بیمارانی که دچار اوتیسم هستند نیز مقدمات درمان با این سلول های بنیادین فراهم شده است.

وی با تاکید براینکه  از سلول های بند ناف که  پرده ای آمنونتیک دور رحم است، به عنوان پانسمان بیولوژیکی در بسیاری از پانسمان ها چون سوختگی، زخم دیابت و غیره استفاده می شود اظهارداشت:در هر زایمانی می توان برای دریافت سلول های بند ناف مزانشیمی که از بند ناف مشتق و تمایل به غضروف و عضله دارند استفاده برد و امروزه خوشبختانه این سلول ها نیز جدا سازی شده و امکان دارد که بتوانیم از آن در درمان بیماری ها استفاده کنیم.

ضرابی افزود:در پیوند سلول های خون ساز سالانه  ۴ هزار پیوند نیاز داریم انجام شود که عمدتا  در بیماران سرطانی است ولی تا کنون ۳۵۰۰ پیوند انجام دادیم.
وی تاکید کرد:با بانک خون بند ناف جهانی نیز در ارتباط هستیم و دراین راه امکان تبادل نمونه  فراهم می شود‌.

مدیرعامل بانک خون بند ناف پژوهشگاه رویان تصریح کرد:در بانک عمومی بند ناف خون ایران نزدیک به ۱۵ هزار نمونه در بانک خصوصی  صد و سه هزار نمونه دخیره سازی برای سلول های بنیادی است.
وی با اشاره به اینکه حجم خونی که در زایمان طبیعی انجام می شود بیشتر است گفت:همه نمونه های بانک خون تحت بیمه است و تا ۵۰ میلیون تومان بیمه قبول می کند.
وی اظهارداشت:به همه خانواده ها که در آستانه تولد فرزند به خصوص خانواده هایی که فرزند دچار مشکل خونی دارند امکان دریافت خدمت داریم وخوشبختانه امکان حفظ نمونه ها تا۲۰ سال قابل نگهداری است .
رضاکامیاب رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان نیز دراین نشست گفت:بیش از ۳ هزار عضو  در استان کرمان داریم .

وی افزود:دفاتری در نقاط مختلف استان ایجاد کردیم واز استان های مجاور نیز متقاضیانی داشتیم و برنامه ای هم داریم با پژوهشگاه در بحث پیوند بتونیم تعامل برقرار کرده واین پیوندها را در یکی از بیمارستان های استان  انجام دهیم.

انتهای پیام/ح

امکان درمان اوتیسم با سلول های بنیادین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.