نتیجه این پژوهش ساخت خودروی سری Civic هوندا با نام Deep Orange 9 است که به سیستم انتقال نیروی ترکیبی مجهز است. برای ساخت این خودرو دانشجویان نمونهای اولیه از یک خودرو Civic را انتخاب کرده و تغییراتی بر روی آن اعمال کردند. جایگذاری موتور 2.0 لیتری گازوئیلی در وسط خودرو و یک موتور برقی زیر کاپوت یکی از آن تغییرات است. موتور گازوئیلی 400 اسب بخار نیرو را به چرخهای عقب منتقل میکند و موتور برقی قدرتی معادل 200 اسب بخار را به محور جلویی میفرستد. جعبه دنده شش سرعته ترکیبی وظیفه انتقال نیرو را به دوش میکشد؛ همچنین دانشجویان با استفاده از فناوری ترمز احیاء کننده توانستند به مقدار 30 درصد در مصرف سوخت صرفه جویی کنند.
شاید از سرعت این خودرو بپرسید، جواب این است 0 تا 60 مایل بر ساعت زیر 2 ثانیه...! این سرعت یکی از بهترین رکوردها در زمینه ساخت اتومبیل محسوب میشود.
دانشجویان از سیستم هدایت چهارچرخه برای کنترل بهتر این خودرو در پیچها، استفاده کردند. همچنین این سیستم با سامانه تعلیق نیمه فعال ترکیب شده تا هدایت خودرو به بهترین شکل انجام شود. کمک فنرهای بزرگ و سیستم تعلیق قدرتمند به دفع ضربات ناشی از پرشهای کوتاه و بلند یا رانندگی در مسیرهای ناهموار که بخشی از کارایی این نوع خودروها است، کمک میکند.
جدا از تمام مشخصههای فنی قابل توجه، بخش جذاب این خودرو، خروجی کم ترکیبات هیدروکربن، کربن منوکسید و نیتروژن اکسید از اگزوز آن است. همچنین این خودرو میتواند به صورت تمام الکترونیکی حرکت کند که این خود در کاهش سوخت گازوئیلی آن کمک میکند.
در ادامه میتوانید تصاویر مربوط به این اتومبیل را مشاهده کنید:
بیشتر بخوانید: ابرخودرو جدید مکلارن در راه است +تصاویر
انتهای پیام/