وی اظهار داشت: زیتون در چند سال گذشته در شهرستان طارم توسعه بسیاری داشته است، این شهرستان حتی میتواند در زمینه گیاهان دارویی هم موفق عمل کند که نیازمند پیگیری جدی مسئولان است.
وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: شهرستان طارم در صنایع پایین دست زیتون و افزایش بهره وری آب، نیاز به پیگیری و برنامه ریزی دارد که در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفته است.
حجتی با اشاره به مناطق پربارش طارم اضافه کرد: در این مناطق میتوان بعضی درختان کم آب بر را به صورت دیم کشت کرد تا از این طریق هم از فرسایش خاک جلوگیری و هم موجب ذخیره سازی آب شده تا بواسطهی آن موجب ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای کشاورزان شود که در این زمینه نیز وزارتخانه برنامه و طرحهایی را مورد بحث قرار داده است.
این مسئول اظهار امیدواری کرد: با توجه به پیشرفت صنعت کشاورزی در طارم در سه دههی اخیر همچنان امیدواریم با سرعت بالا شاهد پیشرفت در این بخش از شهرستان باشیم.
مقام عالی وزارت جهاد کشاورزی؛ ضمن اشاره به ظرفیتهای بالای گردشگری طارم یادآور شد: این شهرستان دارای جاذبههای گردشگری و محصولات باغی و زراعی متنوعی است که میتواند در جذب گردشگر و تامین بخشی از اقتصاد مردم موثر واقع شود.
طرح آبیاری تحت فشار گیلانکشه در شهرستان طارم زنجان در مساحت ۴۰۰ هکتار با اعتبار ۴۷۰ میلیار دریال، برای ۱۱۸ بهره بردار باحضور وزیر جهاد کشاورزی و مسئولان استان زنجان افتتاح شد.
همچنین بازدید از مراحل اجرایی احداث اولین کارخانه تولید فرآوردههای جانبی از تفاله کارخانجات روغن کشی زیتون کشور در دهستان گیلوان از برنامههای دیگر وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان طارم بود.
شهرستان طارم با ۴۷ هزار نفر جمعیت (حدود ۵ درصد جمعیت و ۱۰ درصد مساحت استان زنجان) در ۹۰ کیلومتری شمال شرقی زنجان واقع شده و با استانهای قزوین، اردبیل و گیلان همسایه است.
انتهای پیام/ز