وی بیان کرد: تاکنون شیر خشک شتر در هیچ جای کشور تولید نشده است لذا خراسان جنوبی نخستین گام را برداشته و از این طریق صادرات هم خواهیم داشت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اظهار داشت: به دلیل اینکه ماندگاری شیر شتر پاستوریزه یا به شکل دوغ، کم است به سمت تهیه شیر خشک رفته ایم که اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده است.
وی گفت: در این زمینه دورههای آموزشی با حضور شرکتهای فعال برگزار شد و امروز و فردا نیز در مرکز استان دوره آموزشی با همکاری سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای شترداران برگزار میشود.
مدرسی یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۳۰ هزار نفر شتر در خراسان جنوبی وجود دارد و روزانه ۲ تن شیر شتر در این استان تولید میشود که از نظر خواص درمانی و خوراکی بسیار مفید است.
وی گفت: خراسان جنوبی ۲۰ درصد جمعیت شتر کشور را به خود اختصاص داده و بعد از استان سیستان و بلوچستان در جایگاه دوم جمعیت شتر کشور است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه اقلیم استان برای پرورش شتر بسیار مناسب است افزود: باید به عنوان بخش دولتی شرایط ارگانیک مدنظر سرمایه گذاران را در استان تامین کنیم.
وی گفت: در پایان این دوره آموزشی که در ارتباط با نحوه دوشیدن بهداشتی شتر در حال برگزاری است، قراردادهایی با شترداران منعقد و از هفته آینده شیر شتر استان جمع آوری میشود.
انتهای پیام/ز