دکتر حسن حیدری رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان هم گفت: با توسعه صورت گرفته در چند سال اخیر، تعداد تختهای این بیمارستان امام خمینی از ۹۶ تخت به ۱۹۲ تخت افزایش یافت.
معاون پرستاری وزارت بهداشت در بازدید از بیمارستان امام هادی (ع) شهرستان دیر نیز با اشاره به خدمات ارائهشده در مدتزمان کوتاه افتتاح این بیمارستان، بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای موجود و با همکاری وزارت بهداشت میتوان بیمارستان امام هادی (ع) را بهعنوان بیمارستان تخصصی مادر و کودک جنوب استان تبدیل کرد.
دکتر حضرتی ابراز امیدواری کرد: با اضافه شدن پزشکان متخصص در آیندهای نزدیک شاهد راهاندازی سایر بخشهای این بیمارستان باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر نیز گفت: حل مشکلات بیمارستان امام هادی (ع) دیّر را از دغدغههای اصلی این دانشگاه است.
دکتر سعید کشمیری افزود: در دو ماه گذشته موفق شدیم یک پزشک متخصص رادیولوژی علاوه بر متخصصان اطفال، داخلی و زنان برای بیمارستان دیّر جذب کنیم که در همین مدت کم خدمات خوبی را به جامعه هدف ارائه داده است.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد کلینیک زخم در بیمارستان دیّر کمک خوبی به بیماران دیابتی و دارای زخمهای مزمن است که با تلاش کادر مجرب پزشکی و پرستاری در حال اجراست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر همچنین با تشکر از مردم دیر برای حمایت از فعالان حوزه سلامت، بیان کرد: دستان خیّران را برای کمک به حوزه سلامت به گرمی میفشاریم و آماده هرگونه همکاری با آنها هستیم.
معاون وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به بیمارستان توحید جم نیز رفت و روند ارائه خدمات به بیماران را بررسی کرد.
رئیس بیمارستان توحید جم در این بازدید گفت: این بیمارستان به عنوان بیمارستان دوستدار مادر و کودک موفق به کسب رتبه برتر ترویج زایمان طبیعی در سال ۹۷ شده و از ۱۴۰۰ زایمان انجام شده ۷۹۰ زایمان به صورت طبیعی صورت گرفته است.
دکتر فرهاد باقری افزود: بیمارستان توحید جم که سال ۷۵ راه اندازی شده، ۶۴ تخت دارد که ۵۸ تخت آن با ضریب اشغال ۶۳ درصد فعال است و شامل بخشهای داخلی، جراحی، زنان و زایشگاه، ccu، تالاسمی، اورژانس، اتاق عمل، بخش اطفال و نوزادان و دیالیز است.
معاون پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و هیأت همراه در سفری دوروزه به استان بوشهر از بیمارستانها و مراکز درمانی بازدید وضعیت پرستاری این استان را بررسی میکند.
انتهای پیام/ک