سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

برداشت و صادرات صیفی‌جات به همراه خاک ارزش مادی ندارد

سرپرست دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست گفت: برداشت صیفی‌جات همراه با خاک و صادر کردن آن‌ها به سایر کشورها غیرعمدی است و ارزش مادی ندارد.

علی مریدی سرپرست دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با قاچاق خاک از طریق صیفی‌جات اظهار کرد: قاچاق خاک از طریق برخی صیفی‌جات به کشورهای اطراف باید سود اقتصادی نیز برای قاچاقچیان در بر داشته باشد، چراکه مقدار خاکی که در هر تن مواد خوراکی وجود دارد، ناچیز است.


بیشتر بخوانید: برای ساخت جزایر عربی، خاک کشور قاچاق شد


وی افزود: خاکی که بر روی لایه‌ای از سطح صیفی‌جاتی همچون سیب زمینی قرار دارد را نمی توان به عنوان قاچاق محسوب کرد.

مریدی گفت: تاکنون گزارشی در خصوص قاچاق خاک از طریق صیفی‌جات به دست ما نرسیده است، اما اگر این گونه باشد به طور حتم سازمان محیط زیست به این موضوع ورود خواهد کرد.

وی ادامه داد: انتقال برخی موادغذایی همچون پیاز و سیب زمینی به همراه خاک آن‌ها به کشورهای جنوب خلیج فارس باید ارزش مالی داشته باشد و این موضوع نیز به صورت غیرعمدی صورت می‌گیرد.

سرپرست دفتر آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: قاچاق خاک ایران به دلیل حاصلخیز بودن مورد توجه بسیاری از کشورها است، اما ما باید این را بدانیم که با این کار نه تنها به کشور بلکه به خاک و نابودی سریع‌تر آن نیز کمک می‌کنیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: محیط زیست ، قاچاق
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.