سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قانون، میزبان عامل برداشت 300 ميليونی در فضای مجازی

فرمانده انتظامی مسجدسلیمان از شناسایی و دستگیری عامل برداشت غیرمجاز 300 ميليون ريال از حساب بانکی یک شهروند در این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سرهنگ علی حسینی، فرمانده انتظامی مسجدسلیمان به شکایت یکی از شهروندان مبنی بر برداشت غیرمجاز مبلغ 300 میلیون ریال از حساب بانکی وی به صورت اینترنتی اشاره کرد و گفت: شناسایی و دستگیری فرد به صورت ويژه در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت.

وی اظهار داشت: کارشناسان پلیس فتا طی تحقیقات فنی از شاكی متوجه شدند وی برای دانلود یک نرم افزار با وارد کردن مشخصات کارت درگاه جعلی حساب بانکی وی خالی شده است.

سرهنگ حسینی تصریح کرد: در يک عمليات موفق پليسی كارشناسان پليس فتا توانستند متهم را در یکی از شهرستان های استان شناسایی و با هماهنگی قضائی و اخذ نیابت طی عملیات پلیسی در مخفیگاهش دستگیر نمایند.

فرمانده انتظامی شهرستان مسجدسلیمان بیان داشت: در هنگام خرید آنلاین دقت کنید که آدرس صفحه درگاه پرداخت الکترونیکی، متعلق به همان بانکی باشد که آرم و لوگوی آن را در صفحه مشاهده می کنید.

انتهای پیام/گ

دستگیری عامل هک حساب های بانکی

برچسب ها: پلیس فتا ، سرقت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.