وی گفت: برای پایش خروجی این تصفیه خانه ایستگاه پایش لحظه ای نصب و داده های آن بدون واسط در اختیار اداره کل حفاظت از محیط زیست قرار گرفته و کارشناسان آن اداره به صورت برخط ایستگاه را پایش میکنند.
مهندس داری پورادامه داد: شرکت پالایش گاز ایلام با احداث ایستگاه تفکیک پسماندها و نگهداری موقت پسماندهای صنعتی و ویژه تا زمان تعیین تکلیف، از آلودگی های منابع آب و خاک جلوگیری کرده و برای جلوگیری از انتشار ترکیبات جیوه و فسفر در محیط، این شرکت اقدام به خرید و راه اندازی دستگاه جداسازی جیوه و فسفر از لامپهای فلورسنت کرده است.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز ایلام گفت:با احداث و راه اندازی تصفیه خانه پساب صنعتی، ایجاد جایگاه های تفکیک و مدیریت پسماند و نصب و راه اندازی سیستم های پایش لحظه ای پساب و هوای محیطی و فضای سبز اقدامات شاخصی در زمینه صیانت از محیط زیست انجام داده است.
مهندس داری پور گفت: سرانه فضای سبز این شرکت ۸۵ درصد نسبت به فضای ناحیه صنعتی بوده که هشت و نیم برابر بیشتر از الزام زیست محیطی است. وی ادامه داد: در خصوص اقدامات پژوهشی در زمینه محیط زیست، پروژه مدیریت پسماند، مدلسازی آلودگی هوا، غنیسازی جنگل و چندین پروژه دانشجویی در خصوص مدیریت پساب و آلاینده های هوا انجام گرفته است و در همین راستا پروژه غنیسازی جنگل های اراضی تملکی پالایشگاه در دو فاز برنامهریزی شده که فاز اول آن در جنگل های محصور داخل پالایشگاه در حال اجرا می باشد.
مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان ایلام هم با ابراز رضایت از همکاری و عملکرد خوب پالایشگاه گاز ایلام در زمینههای زیستمحیطی اظهار داشت: خوشبختانه تعامل و همکاری خوبی بین صنعت و محیط زیست در این پالایشگاه وجود دارد که امید است با اجرایی نمودن پروژه های در دست اقدام آن شرکت زمینه تعامل و همکاری بیشتری بین پالایشگاه و محیط زیست برقرار گردد.
داری پور اظهار داشت:این شرکت در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی خود اقدام به حذف و پاکسازی جایگاه دفن زباله های دهیاری همجوار که یکی از دغدغههای آن اداره کل بوده اقدام نموده است و با حذف چاله سوزان پالایشگاه و کاشت درخت در محوطه پاکسازی شده گام موثری دیگری در جلوگیری از آلودگی آب و خاک برداشته است.
وی گفت: در راستای کاهش فلرینگ و جلوگیری از آلودگی هوا این شرکت اقدام به حذف گاز اتان ارسالی به فلر و استفاده از آن به عنوان سوخت بویلر های پالایشگاه و همچنین با ارسال بخشی از گاز مایع خام به پالایشگاه چهارم پارس جنوبی حجم قابل توجهی از گاز فلر شده را کاهش داده است.
انتهای پیام/ع