وی افزود: نتایج آزمایشات و تحقیقات از دام های تلف شده و بیمار حاکی از دخیل بودن عوامل مدیریتی و تغذیه ای در اسهال دام ها بوده است.
دادفر با بیان اینکه به طور معمول اسهال می تواند به وسیله عوامل ایجاد کننده آلودگی و عوامل عفونی ایجاد شود، گفت: تغذیه ناکافی که می تواند ناشی از کیفیت و کمیت پایین آغوز، آب و هوای سرد و مرطوب که منجر به بوجود آمدن تنش سرما در گوساله شده و این عوامل شرایط خوبی را برای بقا و فعالیت عوامل ایجاد کننده اسهال در گوساله ایجاد می کنند.
دادفر تجمع كود در گاوداری و شرايط نامناسب محيطی را برای حضور عوامل عفونت زا و وقوع بیماری اسهال مؤثر دانست.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی دامپزشکی خراسان جنوبی از دامداران خواست برای رسیدن به سطوح بالای ایمنی، ضوابط بهداشتی را دقیق رعایت كنند.
انتهای پیام/غ