از ابتدای سال جاری تا کنون مقدار بیش از 14هزار کیلوگرم گوشت ماهی در قاین مصرف شد که نسبت به سال گذشته افزایش چشم گیری داشته است.

نظارت بر مصرف بیش از 14هزارکیلوگرم گوشت ماهیمحمودی زاوه رئیس شبکه دامپزشکی در گفتگو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ گفت : از ابتدای سال جاری تا کنون مقدار 14هزار و 700 کیلو گرم بوده که با نظارت کارشناسان نظارت شبکه طی 21 مورد فک پلمپ گردیده است که نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است 

لازم به ذکر است که این میزان توزیع و مصرف مازاد بر تولید مزارع پرورش ماهی شهرستان بوده که بخش قابل توجهی از آن نیز در سطح شهرستان و استان به مصرف می رسد.

وی همچنین به همه افراد توصیه کرد ۲ بار در هفته ماهی و دیگر خوراکی‌های دریایی میل نمایند زیرا مقادیر بالای امگا ۳ موجود در آن موجب تقویت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود. اسیدهای چرب امگا ۳ برای بدن ضروری هستند و اگرچه در بدن ساخته نمی‌شوند اما برای عملکرد مطلوب اندام‌ها لازمند و این چربی‌ها همچنین خطر ابتلا به فشار خون، افزایش کلسترول، تری گلیسرید و... را نیز کاهش می‌دهند.

انتهای پیام/ک

 

برچسب ها: ووشو ، رقابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.