وی با طرح این سوال که ایران چه کاری می تواند برای نخستین بار انجام دهد تا فرهنگ پارسی را به دیگران القا کند و چگونه میتواند فرهنگ خود را در اختیار دیگران قراردهد اظهار داشت: وقتی در مورد میهمان نوازی صحبت می کنیم یعنی اینکه این بخش انواع فرهنگها را درکشورهای مختلف در بر میگیرد اما فضای مجازی است که ابعاد مختلف فرهنگها را به هم نزدیک میکنند.
وی افزود: ما میخواهیم کیفیت زندگی مردم محلی را ارتقا بخشیم و زندگی بومیان بهبود یابد و گردشگری و مزایای آن را باید مردم محلی و بومیان درک کرده و از آن بهره ببرند.
جعفری عنوان کرد: در دو سال گذشته روند گردشگری را ببینید که برخی از شهرها و محلات همچون بارسلونا و غیره مملو از گردشگران است و ما باید فرهنگ مادری، بومی و ملی را مد نظر قرار دهیم.
استاد دانشگاه ویسکانسن آمریکا با بیان اینکه گردشگر بیشتر در یک منطقه به معنای بهتر بودن آن منطقه نیست گفت: گردشگری که نتواند در خدمت مردم همدان باشد اصلا مفید نیست و این گردشگری باید همه ابعاد را در بر گیرد ضمن اینکه صرفا پول و تولید ثروت در گردشگری مهم نیست در حالی که پول باید در خدمت اقتصاد، فرهنگ و مردم باشد.
جعفری اظهار داشت: ملتها با هم مشکلی ندارند و این دولتها هستند که باهم مشکل دارند و باید مد نظر داشته باشیم که در مورد فرهنگ کشورهای مبدا و مقصد فکر کنیم. به طور قطع از فرهنگ و میراث فرهنگی دفاع میکنیم.
انتهای پیام/ج