رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) با بیان اینکه هدف از برگزاری این مسابقه آشنا کردن جامعه با حوزه علم و فناوری است، گفت: برای آشنا کردن هر چه بیشتر جامعه با حوزه علم و فناوری این دوره از مسابقات برای توانمندسازی جوانان و ایجاد فرصتهای تحقیقاتی مناسب شکل گرفته است.
عمرانی درباره متقاضیان این جشنواره اظهار کرد: متقاضیانی از کشورهایی چون عراق، مراکش، صربستان و بسیاری از کشورهای اسلامی دیگر و در قالب 800 نفر برای حضور در این دوره از مسابقات اعلام آمادگی کردهاند.
وی با اشاره به همکاری بنیاد ملی نخبگان و بنیاد علم و فناوری مصطفی گفت: با کمک بنیاد ملی نخبگان بستههای حمایتی برای همه محققان بوجود آمده است، برای مثال با همکاری بنیاد ملی نخبگان برندگان جایزه کنز می توانند برای دریافت فرصتهای مطالعاتی و علمی به کشورهای خارجی بروند.
رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی با بیان اینکه مسابقات استپ به میزبانب کشور عمان برگزار خواهد شد، گفت: برای تبادل تجربه علم و فناوری در جهان اسلام امسال به میزبانی کشور عمان مسابقه استپ برگزار خواهد شد و 70 دانشمند جهان اسلام در حوزه آب، انرژی و سلامت در این دوره از جشنواره شرکت میکنند.
عمرانی با بیان اینکه موضع هنرهای علم و فناوری مصطفی برگزار میشود، گفت: برای کمک به استعدادهای جوانان و در راستای به کارگیری زبان هنر برای رشد علم و فناوری در جهان اسلام موضع هنرهای علم مصطفی بوجود می آید.
وی ادامه داد: در حال حاضر هزار و 500 بنیاد فناوری در کشور وجود دارد و بهرهگیری از آنها برای فعالیت در حوزههای هنری از جمله مأموریتهای جایزه مصطفی است.
رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی (ص) درباره موضع هنرهای جایزه مصطفی گفت: هنرمندان با محوریت حضرت رسول (ص) و با بهرهگیری از زبان هنر میتوانند موضوعات مهم علم و فناوری را برای مردم بازگو کنند.
عمرانی با اشاره به مسابقات دانشآموزی نور گفت: با همکاری هفت کشور جهان اسلام به دنبال توانمندسازی دانشآموزان در دورههای مختلف پرورشی و علمی هستیم تا بتوانیم آنها را برای فعالیت جانبی در حوزه علم و فناوری و شناسایی استعداد آنها یاری کنیم.
انتهای پیام/