به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی اصغر مونسان، رئیس سازمان میراث فرهنگی, گردشگری وصنایع دستی در چهلمین اجلاس گردشگری در همدان گفت: جای بس خوشحالی است که در سال های اخیر شاهد برگزاری اجلاس های بین المللی با محور گردشگری هستیم که فرصتی برای تعامل ,هم اندیشی و ارتباطات بین المللی فراهم کرده است.
مونسان ادامه داد: تبریز 2018 ، رویدادهمدان 2018 جشن های فاخر ببن المللی و برنامه امروز نشاطی ویژه به چرخه گردشگری ایران می دهد و زمینه رشد گردشگری را فراهم می کند و توسعه پایدار را رقم می زند.
وی ادامه داد: فعالان و اندیشمندان می دانند هیچ تردیدی نیست که صنعت گردشگری بهترین ابزار برای توسعه اقتصادی با کمترین هزینه و آسیب است.
وی اظهار داشت: گردشگری امروز بعنوان صنعتی پویا اهمیتی ویژه دارد و کشور های جهان به متظور کاهش بیکاری افزایش نشاط اجتماعی و فرهنگی و افزایش در این بخش وابستگی وجود ندارد و می توان به داشته ها اکتفا کرد چرا که 2 نیم برابر سرعت اشتغالزایی بیشتری دارد.
وی ادامه داد: فعالان و اندیشمندان می دانند هیچ تردیدی نیست که صنعت گردشگری بهترین ابزار برای توسعه اقتصادی با کمترین هزینه و آسیب است.
مونسان با بیان اینکه تحریم های ظالمانه و یکجانبه آمریکا علیه کشورمان نیز در برابر توانمندی های گردشگری ایران کاری از پیش نبرده و با توجه به ویژگی فرهنگی توریسم در عرصه بین المللی و دیپلماسی عمومی، مانعی در برابر اشتیاق گردشگران جهان برای تماشای این دیار هفت هزار ساله نبوده است، گفت: شمار گردشگر ورودی کشورمان نه تنها کاهش نداشته بلکه افزایش قابل توجهی نیز یافته است، چرا که ما مردمان صلح و دوستی و میهمان نوازی هستیم و در جهانی که در سایه ارتباطات نمی توان واقعیت ها را انکار کرد، تحریم کنندگان نیز نمی توانند خوبی ها و جاذبه های سرزمین ایران را تحریم و گردشگران جهان را از تماشای ایران محروم کنند.
وی اضافه کرد: معرفی استان همدان به عنوان یک مقصد گردشگری جدید و پویا در سطح آسیا و جهان، دستاوردهایی هم چون برنامه ریزی و بهره برداری از رویداد مذکور به منظور جذب گردشگر ورودی، معرفی ظرفیت های گردشگری شهر همدان به وزراء گردشگری، سفرا و نمایندگان کشورهای آسیایی، ایجاد بستر تعامل در حوزه های گردشگری بین کشورهای عضو ACD و جذب سرمایه گذاران بین المللی فعال در حوزه گردشگری را به همراه خواهد داشت.
مونسان گفت: انتخاب همدان به عنوان پایتخت گرشگری کشورهای آسیایی، برگزاری کنفرانس بین المللی همدان پایتخت گردشگری آسیایی ۲۰۱۸ و هم چنین برگزاری چهلمین اجلاس اعضای وابسته سازمان جهانی گردشگری UNWTO در همدان، در کنار سایر رویدادهای برگزار شده و درحال اجرا و نیز رویدادهایی که در ماههای آتی برگزار خواهد شد، زمینه مناسبی را برای تبلیغ ظرفیتهای گردشگری کشورمان و بطور ویژه استان همدان فراهم می آورد.
وی گفت: استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران دارای ۱۸۰۰ آثار تاریخی شناسایی شده و جاذبه ای منحصر به فردی همچون غار علیصدر و عناوین بین المللی همچون لالجین شهرجهانی سفال، ملایر و تویسرکان شهرملی مبل و منبت است و تمام بستر های لازم برای تبدیل شدن به یک قطب گردشگری ملی و جهانی را دارد.
انتهای پیام/ د