وی ادامه داد: یک سال گرچه زمان کمی برای رسیدن به اهداف بلندمدت است اما فرصت خوبی برای بررسی، مطالعه و آغاز سرمایه گذاری برای اهداف جدید است و بر این اساس در این یک سال توانستیم کارهای بزگ چند ده ساله را آغاز کنیم.
وی با بیان اینکه ظرف دو سه روز آینده استاندار جدید و سرپرست برای اصفهان معرفی می شود افزود: این جلسه به منظور کارنامه یک ساله استانداری اصفهان برگزار شد ، در این یک سال می شد کارهای بزرگ ده ساله آغاز کنیم و می توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم و لذا بنده اولویت اولم آب اشتغال و محیط زیست بود.
استاندار اصفهان با بیان اینکه آب، اشتغال و محیط زیست از اولویت های ما برای استان اصفهان بوده است، ابراز داشت: تاریخ اصفهان و بقای آن، ادامه داشتن تاریخ آن به عنوان یکی از قطب های فرهنگی کشور همگی با آب بستگی تام دارد و با رفع مشکلات آن گره خورده است و بر این اساس ارزش داشت تمام انرژی خود را در این راستا صرف کنیم.
وی با بیان اینکه بحرانی ترین سال آبی را در این 40 سال داشتیم و در عین حال امن ترین سال آبی را در تجربه کردیم، ابراز داشت: وضعیت اصفهان به نوعی بود که برای تامین آب شرب در مردادماه نگران بودیم اما با مدیریت درست و همیاری مردم این شرایط بحرانی را پشت سر گذاشتیم و دشمنان نیز به نقشههای خود با بهانه قرار دادن موضوع آب دست نیافتند.
مهرعلیزاده با ابراز این موضوع که مسئله آب به اندازهای برای اصفهان تکرار شده است که به لقلقه زبانی تبدیل شده است، بیان داشت: در بدو ورود به اصفهان صحبت را با موضوع آب آغاز کردیم و با موضوع آب در این جلسه میخواهیم پیش رویم به نوعی که تنها بر روی زبان جاری نباشد بلکه با مشورت با خبرنگاران به عنوان نمایندگان مردم قصد داریم به نتیجه مطلوبی دست پیدا کنیم.
استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه ساماندهی وضعیت رودخانه از ابتدا تا انتها ضروری است، ابراز داشت: در بدترین شرایطی که امسال از نظر آبی داشت ۵۶۰ میلیون مترمکعب آب و در سال خوب آبی گذشته نیز بیش از یک میلیون مترمکعب آب وارد رودخانه زاینده رود شد.
وی تصریح کرد: بر این اساس انصاف و منطق این است که حداقل ۱۰۰ متر مکعب از این آب معادل یک دوازدهم آن به شهر اصفهان تخصیص می یافت تا مردم هر روز با ستون فقرات خشک زاینده رود روبرو نشوند و فرهنگ، گردشگری، اقتصاد این منطقه حفظ شود.
استاندار اصفهان به پروژه های هفت گانه احیای زاینده رود، نجات گاوخونی، بقای اصفهان شامل هفت گروه که هر یک شامل چندین طرح است اشاره کرد و گفت: تامین منابع آبی جدید، مدیریت مصرف بهینه آب، ساماندهی رودخانه زاینده رود، مدیریت برداشت از حوضه زاینده رود به نوعی که پایش کنترل و توزیع عادلانه رعایت شود از جمله این موارد است.
وی اضافه کرد: مدیریت پساب و استفاده بهینه از آب خاکستری شامل جمع آوری، تصفیه، انتقال، استفاده در صنعت و برخی مصارف کشاورزی، ایجاد جریان دائمی در زاینده رود شامل محدوده اصفهان و رساندن آب به تالاب گاوخونی از دیگر موارد مطرح در پروژه های هفت گانه است.
انتهای پیام/س