وی افزود: این رستوران بهدلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی و همچنین استفاده از مرغ و گوشت تاریخ گذشته پس از ارجاع به مراجع قضایی به مدت ۳ماه تعطیل و محکوم به نصب بنر پلمپ در ورودی این رستوران شد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه گفت: در بازدیدهای یک هفته گذشته، بیش از ۶۰۰ مورد بازرسی بهداشتی از واحدهای تولید، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی صورت گرفت که مقدار۸۰۰ کیلو گرم انواع فرآورده خام دامی ناسالم کشف و از چرخه مصرف حذف شد.
وی با بیان اینکه نظارتهای صورتگرفته در سطح شهر کرمانشاه ادامه دارد،افزود: علاوه بر رستوران یک واحد غیرمجاز مرغ زنده فروشی با اخذ دستور مقام قضایی پلمب شد.
غلامی بیان کرد: فرآوردههای خام دامی علاوه بر اینکه باید ازمراکز مجاز ومورد تایید اداره دامپزشکی تهیه شود بلکه خریداران هم باید به تاریخ تولید و لیبل محصولات دقت کنند.
وی در ادامه عرضه گوشت ناسالم و خارج از چرخه مجاز کشتارگاهی را مشمول برخوردهای سخت دامپزشکی دانست و گفت: ضبط و امحاء دام و طیور کشتار شده و معرفی به مراجع قضایی از عواقب این کار است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمانشاه در ادامه از مردم خواست در صورت مشاهده اینگونه موارد، مراتب را از طریق شماره ۱۵۱۲ و یا سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۵۱۲ به دامپزشکی اطلاع دهند.
انتهای پیام/ز