وی افزود: ناشران هم باید کتابهای نگاشته شده در این زمینه را نشر دهند تا بتوانیم تجربههای این حادثه را به نسل بعد منتقل کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه گفت: هر چند با وجود کتابهای دیجیتال، کتابهای نوشتاری تحت تاثیر قرار گرفته است اما ظرافت نسخ چاپی موجب میشود این کتابها هیچگاه فراموش نشود و باید از این ظرفیت نهایت استفاده صورت گیرد.
وی با بیان اینکه مشارکت مردم در بازسازیهای مناطق زلزلهزده بحثی مهم وجدی بود بیان کرد: باید این تجربیات نگاشته شود و به نسل بعد منتقل شود.
سالاری عنوان کرد: زلزله کرمانشاه در مدت چند ثانیه ۱۰ هزار میلیارد تومان خسارت مالی به استان وارد کرد که این امر علاوه بر خسارت جانی بود که برخی از خانوادههای هماستانی را داغدار کرد.
وی تصریح کرد: ۱۰۷ هزار واحد مسکونی تخریبی و تعمیری در این مناطق وجود داشت که تا کنون حدود ۷۰ هزار واحد بازسازی و تعمیر شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه افزود: در زلزله ورزقان حدود ۲۵ هزار واحد تخریب و یا خسارت دید که بازسازی و یا تعمیر آنها ۱۸ ماه به طول انجامید و ما در کرمانشاه چند ماه اول را صرف امداد و نجات و اسکان اضطراری و موقت زلزلهزدگان کردیم و این حجم بازسازیها در طول هشت ماه بوده است.
وی با بیان اینکه سرعت بازسازیها در این مناطق یک رکورد بیسابقه است، گفت: تهدید زلزله در کرمانشاه به یک فرصت تبدیل شد و امروز شاهد این رکورد بیسابقه در بازسازیها هستیم.
انتهای پیام/ز