سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تولید سالانه ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون در رزن

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن  از تولید سالانه بیش از ۵۰۰ تن گوشت بوقلمون در شهرستان رزن خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رزن گفت:: در این شهرستان ۹ واحد صنعتی و سنتی پرورش بوقلمون وجود دارد.

فتحی افزود: گوشت تولید شده علاوه بر تامین نیاز شهرستان رزن و استان همدان به استان‌های دیگر ارسال می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: گوشت تولید شده به استان‌های تهران، قزوین و کرمانشاه ارسال می‌شود.

 گفتنی است تولید کنندگان نبود سرمایه در گردش را مهمترین مشکل خود عنوان می‌کنند.

انتهای پیام/

تولید گوشت بوقلمون در رزن

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.