در یازده ماهه سال جاری 325 هزار تن شیرخام در استان همدان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 درصد افزایش داشته است.

تولید 325 هزار تن شیرخام در استان همدانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد نظرپور، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: در سال گذشته 333 هزار تن شیرخام در استان تولید شده بود که 3/6 درصد تولید کشور را به خود اختصاص می دهد.

 محمد نظرپور افزود: بیش از 26 هزار تن گوشت قرمز و 55 هزار تن گوشت مرغ در سال 95 در استان تولید شده است که به ترتیب رتبه 10 و 15 کشوری را به خود اختصاص دادند.

 وی، از تولید بیش از 16 هزار تن تخم مرغ، 419 تن گوشت بوقلمون، 34 تن گوشت شترمرغ و 29 تن تخم شترمرغ در سال گذشته خبرداد.

 معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: بر اساس تعهدات مواد پروتئینی در یازده ماهه سال جاری 325 هزار تن شیرخام در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 درصد رشد داشته است.

 نظرپور بیان داشت: همچنین در طی این بازه زمانی 27 هزار و 700 تن گوشت قرمز و 46 هزار تن گوشت مرغ تولید شده که به ترتیب نسبت به مدت مشابه سال قبل 4 و 10 درصد افزایش داشته است.

انتهای پیام/ د 

 

 

برچسب ها: دامپزشکی ، شیر خام
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.