احمد ایزدی افزود: محصول نهایی حاصل تلاشهای پرسنل دامپزشکی بخش دولتی و خصوصی است که از ابتدای فصل تولید لارو و همزمان با فعالیت مولد سازی در مراکز تکثیر، نظارتهای بهداشتی، پایش و نمونه برداری و آزمایشات و تستهای PCR بر روی نمونه صورت پذیرفته و خوراک مصرفی نیز مورد آزمایش قرار میگیرد تا در نتیجه لارو میگویی با کیفیت و با حداکثر اطمینان از لحاظ سلامت با گواهی حمل قرنطینهای بهداشتی به مزارع پروش ارسال شود.
وی ادامه داد: روند تولید میگو پرورشی، بعد از مراکز تکثیر بر روند کاری مزارع پرورش میگو و آماده سازی مزارع با همکاری کارشناسان شیلات و مسئول بهداشتی نظارت انجام میشود و صدور مجوزهای لارو ریزی صورت میگیرد.
ایزدی گفت: در نهایت میگوهای تولیدی در صورت تایید مسئول بهداشتی با صدور گواهی حمل قرنطینهای بهداشتی به مراکز بسته بندی و فراوری میگو ارسال میشود.
وی تصریح کرد: تاکنون با انجام بازدیدهای مکرر و موثر توسط بخش خصوصی و دولتی، آموزش و اعلام نواقص به پرورش دهندگان و اتحادیه پرورش دهندگان میگومند دشتی و بواسطه همکاری اتحادیه و تلاشهای مسئول بهداشتی سایت، مورد مثبتی از درگیری بیماریهای هشدار کردنی مشاهده نشده است. ایزدی اصافه کرد: از همه پرورش دهندگان درخواست داریم با توجه به روند کاهش دما در پائیز و احتمال فعال شدن عوامل بیماری زا در برداشت میگو تعجیل کنند و در صورت بروز هر گونه تلفات غیر عادی بلافاصله کارشناسان دامپزشکی شهرستان و مسئول بهداشتی سایت را در جریان قرار دهند.
انتهای پیام/م