سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی

دسر شکلاتی لیوانی یک نوع دسر خوشمزه با ظاهری وسوسه انگیز است که همه را مجذوب خود می‌کند. این دسر برای میهمانی‌ها و دورهمی‌های دوستانه بسیار مناسب است.

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دسر شکلاتی لیوانی یک نوع دسر خوشمزه با ظاهری وسوسه انگیز است که همه را مجذوب خود می‌کند. این دسر برای میهمانی‌ها و دورهمی‌های دوستانه بسیار مناسب است.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

بیسکویت شکلاتی: 12 عددپ
زرده تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 4 قاشق سوپخوری
شیر: 400 میلی لیتر
آرد: 3 قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای: 100 گرم
مواد لازم گاناش:

شکلات: 200 گرم
خامه: 300 میلی لیتر

طرز تهیه گاناش:

خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، اما مراقب باشید که نجوشد.
شکلات تلخ را با چاقو خرد کرده و به ظرف مناسبی انتقال دهید.
خامه گرم شده را روی شکلات بریزید.
مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در مجاورت دما و محیط قرار دهید تا گاناش خنک شود.

نکات گاناش:

خامه نباید بجوشد. در غیر این صورت می برد و قابل استفاده نخواهد بود.

در صورتی که گاناش را در یخچال نگهداری می کنید، سفت می شود و باید برای استفاده آن را در مجاورت دمای محیط قرار دهید و گهگاه هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.

گاناش کرمی است که از ترکیب خامه و شکلات به دست می آید و برای تزئین دسرها، پوشش دادن کیک ها و شیرینی ها، کاپ کیک ها و ... از آن استفاده می شود. شما می توانید چاشنی ها و طعم دهنده ها را بنا به ذائقه خود به آن اضافه کنید.

طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی:

برای تهیه لایه خامه ای، زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنید تا خامه شوند.
شیر و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
پس از غلظت یافتن، ظرف را از روی حرارت بردارید و حدود 15 دقیقه کنار بگذارید.
سپس پنیر خامه ای را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید.
کف ظرف های سرو بریزید.
مخلوط خامه ای را به صورت یک لایه روی بیسکویت ها بریزید.
گاناش را در قیف قنادی بریزید و روی لایه خامه ای پایپ کنید.

منبع:ماهنامه کیک و شیرینی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، دانستنی ها
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
آمینداآقایی
۲۳:۴۲ ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
عالی بود
مهتاب
۱۶:۳۶ ۲۸ اسفند ۱۳۹۹
اه اه چرا از پنیر خامه ای استفاده می کنین؟
سونیا
۱۷:۵۷ ۰۹ اسفند ۱۳۹۹
عالیه حرف نداشت
ناشناس
۲۰:۳۳ ۲۴ مهر ۱۳۹۹
عالیه
ناشناس
۲۳:۲۷ ۳۱ تير ۱۳۹۹
از آرد گندم هم میشه استفاده کرد؟
ناشناس
۱۰:۴۱ ۲۰ تير ۱۳۹۹
خیلی خوشمزه بود
یگانه
۱۵:۳۱ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
عالی خیلی خوشمزه بود حرف نداشت
رونیکا
۰۲:۲۳ ۱۹ خرداد ۱۳۹۹
خوشمزه بود
ناشناس
۱۸:۲۷ ۱۰ خرداد ۱۳۹۹
خوب بود
یگانه
۱۵:۳۲ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
خوب بود چیه حرف نداشت
ریحان
۱۶:۲۱ ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
آرد گندم یا آرد برنج
سارا
۱۳:۲۸ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی عالیه
کتایون حیدری
۱۱:۵۴ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
من امروز برای پسرم درست کردم فوق العاده خوشمزه بود و طرز درست کردنش هم آسان بود.سپاس
ناشناس
۰۲:۲۳ ۲۶ بهمن ۱۳۹۸
بسیارعالی.
ناشناس
۱۳:۳۰ ۱۶ بهمن ۱۳۹۸
عالی