جرمی هانت که به عنوان نماینده دولت انگلیس در مراسم ویژه صدمین سال پایان جنگ جهانی اول در فرانسه به سر می برد، افزود: ترک اتحادیه اروپا به معنی قطع روابط مان با این اتحادیه نیست و انگلیس پس از جدایی نیز به روابط اقتصادی و بازرگانی با کشورهای اروپایی ادامه خواهد داد.
او درباره نوعی بن بست در مذاکرات برکسیت در شرایطی که انگلیس به پایان مهلت تعیین شده برای جدایی نزدیک شده است گفت انگلیس طرح خود را در این باره ارائه کرده است و اکنون نوبت اروپاست که در این باره انعطاف نشان دهد تا مذاکرات به نتیجه برسد. جرمی هانت همچنین گفت مطمئن است که توافق با اتحادیه اروپا برای خروج از این بلوک قابل دستیابی است.
وزیر امور خارجه انگلیس افزود پارلمان این کشور با یک همه پرسی سراسری دیگر درباره عضویت در اتحادیه اروپا موافقت نخواهد کرد، زیرا این اقدام «به شدت غیردموکراتیک» خواهد بود.
انگلیس تا ماه مارس سال میلادی جدید یعنی کمتر از پنج ماه فرصت دارد تا ضوابط ترک اتحادیه اروپا را اجرایی کند اما هنوز مسائل زیادی میان انگلیس و اتحادیه اروپا برای جدایی وجود دارد که یکی از مهمترین آنها بودن یا نبودن مرز میان دو ایرلند پس از جدایی است که به یکی از کشمکش های اصلی میان انگلیس و اتحادیه اروپا مبدل شده است.
جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا نه تنها جامعه انگلیس بلکه حزب حاکم محافظه کار و طراح همه پرسی خروج این کشور از اتحادیه اروپا را نیز با چالش و دودستگی روبرو کرده است که از جمله علایم بارز آن استعفای بوریس جانسون، وزیر امور خارجه سابق انگلیس و از حامیان اصلی خروج این کشور از اتحادیه اروپا و نیز دیوید دیویس، وزیر برکسیت بود.
در دو سال اخیر، مخالفان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بارها در خیابانهای مرکزی لندن دست به تظاهرات زدهاند. آنها با اشاره به مشکلات و پیامدهای اقتصادی این جدایی که از همان ساعات اولیه اعلام نتیجه همه پرسی بروز کرد، معتقدند انگلیس با جدایی دچار مشکلات عدیده خواهد شد. کاهش ارزش پول ملی، کوچ شرکتها از انگلیس به دیگر کشورها و چشم انداز منفی اقتصادی از جمله پیامدهای برکسیت محسوب می شود.
انتهای پیام/