سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم

عامل اصلی افزایش قیمت محصولات لبنی در قم افزایش صادرات است

گفت: قیمت شیر باید حدود ۱۵۰۰ تومان باشد، اما متأسفانه با رشد قیمت زیادی مواجه شده و علت این افزایش قیمت را می‌توان کاهش تولید شیر و افزایش گرایش صادرات محصولات لبنی و ایجاد رقابت برای خرید این محصول دانست.

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛ محمدرضا طلایی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم در جلسه ستاد تنظیم بازار که عصر امروز در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد گفت: در هفته گذشته قیمت تمام‌شده شیر ۱۹۸۰ تومان است و با احتساب سود ده درصد برای دامداران ۲۱۰۰ تومان شده است، بر اساس این قیمت شیر قیمت دوغ ۴۲۰۰ تومان شده است خامه عسل ۱۰۰ گرمی ۲۲۰۰ تومان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم افزود: قیمت شیر باید حدود ۱۵۰۰ تومان باشد اما متأسفانه با رشد قیمت زیادی مواجه شده و علت این افزایش قیمت را می‌‌توان کاهش تولید شیر و افزایش گرایش صادرات محصولات لبنی و ایجاد رقابت برای خرید این محصول دانست.

وی با اشاره به اینکه قیمت بسته‌بندی کالاها در چند ماه گذشته رشد زیادی داشته است یادآور شد: یکی از مهم‌ترین عوامل گرانی محصولات لبنی ارائه شده در بازار بالا رفتن قیمت بسته‌بندی این محصولات بوده است.

طلایی با بیان اینکه محصولات اساسی لبنی مانند شیر و ماست با حاشیه سود حداقلی در بازار عرضه می‌شوند اظهار کرد: قیمت تمام‌شده ماست ۹۰۰ گرمی پاستوریزه پرچرب برای کارخانه ۴ هزار و ۶۸۸ تومان است، اما حدود ۳۷۰۰ تومان به بازار عرضه می‌شود و تولیدکنندگان محصولات لبنی مجبورند با افزایش قیمت اقلام دیگر این ضرر را جبران کنند.

انتهای پیام/ ت

افزایش صادرات عامل اصلی افزایش قیمت محصولات لبنی در قم است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.