فرقانی تشریح کرد: ظروف یک بار مصرف حتما باید از نوع گیاهی باشند چرا که این نوع ظروف عوارضی ندارند و سلامتی بدن را به خطر نمیاندازند؛ ظروف یک بار مصرف از نوع شیشهای برای بدن بسیار مضر است چرا که این ظروف از مواد نفتی و شیمیایی تشکیل شده است و زمانی که غذا داخل آن ریخته میشود موادشیمیایی خطرناکی را آزاد میکند.
وی ادامه داد: سرطان از جمله عوارض ظروف یک بار مصرف شیشهای است، چرا که این مواد در همجواری با خوراکیهای داغ ترکیباتی آزاد و در نهایت عملکرد سیستم ایمنی بدن را دچار مشکلات زیادی میکنند.
وی یادآوری کرد: باید دقت کرد که غذا را به مدت طولانی در ظروف یکبار مصرف نگه ندارید تا غذا خاصیت خود را از دست ندهد و سرطانی و بیماریزا نشود؛ قابل ذکر است ظروف یکبار مصرف با منشا گیاهی هم باعث تولید قارچ و میکروب میشود که نباید از آنها زیاد استفاده شود بنابراین تنها میتوان گفت استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی، مضرات کمتری نسبت به ظروف یکبار مصرف پلاستیکی ندارد.
انتهای پیام/