سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مضرات زیاده روی در مصرف نمک/ به برچسب روی بسته‌های خوراکی توجه کنید

کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: زیاده روی در مصرف نمک به مدت طولانی باعث بالا رفتن فشار خون، اختلالات کلیوی و قلبی و از دست دادن پتاسیم بدن شود.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی گفت: اگر فردی فشار خون بالا داشته باشد باید مصرف نمک خود را کاهش داده و به برچسب روی مواد غذایی بسته بندی شده توجه کند که حاوی چه مقدار نمک است.

وی افزود: شهروندان حتما از مصرف انواع گوشت و فرآورده های آن شامل کالباس و سوسیس به ویژه کنسرو گوشت و سس ها که همگی دارای مقادیر زیادی نمک هستند پرهیز کنند.

این کارسناش در ادامه گفت: بنابر تحقیق منخصصان تاکنون کمبود اولیه غذایی سدیم (نمک طعام) در انسان مشاهده نشده است، اما عوارض کمبود ثانویه آن با افزایش دفع سدیم به واسطه اسهال، استفراغ، شدت تعریق در هوای گرم و یا نارسایی غده فوق کلیوی بروز می‌کند که با نشانه هایی همچون بی اشتهایی، ضعف عضلانی، انقباضات دردناک ماهیچه ها، اختلالات تنفسی، ضعف و ازحال رفتن در اثر نارسایی جریان خون ممکن است دیده شود.

عبدالعزیزی در پایان اظهار کرد: زیاده روی در مصرف نمک به مدت طولانی نیز می تواند باعث افزایش فشار خون، اختلالات کلیوی و قلبی و از دست دادن پتاسیم بدن شود.

انتهای پیام/

عوارض وحشتناک زیاده‌روی  در مصرف نمک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.