سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تلاش هند برای پرداخت بهای نفت خریداری‌شده از ایران با ارز روپیه

هند در تلاش است تا از روپیه برای پرداخت بهای نفت خریداری شده در مبادله با ایران توسط یکی از بانک‌های این کشور پس از معافیت‌های تحریمی استفاده کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از  روزنامه تایمز هند، این کشور در تلاش است تا فرایندی را برای پرداخت بهای نفت خریداری شده در مبادله با ایران توسط ارز روپیه و در "بانک هندی یوسی‌او" پس از معافیت‌های تحریمی، اجرا کند.

بانک یوسی‌او شعبه بین‌المللی ندارد و بنابراین، در برابر تحریم‌ها آسیب‌پذیر نیست.

ایران کل پول را بر حسب روپیه دریافت خواهد کرد و این درحالی است که در گذشته ۴۵ درصد از بهای نفت بر حسب روپیه در بانک یوسی‌او نگهداری می‌شد و ۵۵ درصد مابقی به یورو پرداخت می‌گردید.

به نوشته روزنامه هندی، انتظار می‌رود ایران از این پول برای وارد کردن برخی محصولات از هند استفاده کند.

این به معنی آن است که اگر ارتباط بانک‌های ایرانی با نظام سوئیفت قطع شود، هند کماکان قادر خواهد بود بهای واردات نفت از ایران را پرداخت کند.

طبق این گزارش، در صورتی که کانال ویژه مالی اتحادیه اروپا آغاز به کار کند، هند ممکن است از آن به عنوان روشی دیگر جهت پرداخت بهای نفت ایران استفاده کند.

انتهای پیام/

هند در تلاش است تا از روپیه برای مبادله با ایران استفاده کند

برچسب ها: آسیا ، تحریم ، قیمت نفت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
رضا
۰۸:۱۹ ۱۳ آبان ۱۳۹۷
در اقدامی متحدالرویه ایران باید با تمام کشورهائیکه دادوستد دارد با یک درایت اقتصادی خاص طوری رفتار کند که نه تنها ارزش ریال و پول ملی خود را بالا ببرد بلکه "دلار آمریکا " را نیز در سطح بین الملل به چالش بکشد تا جائی که دلار نتواند بازار اقتصاد و تبادلات بین المللی ایران و کشورهای مورد معامله را دچار تنش و ضربات مهلک کند و از گذشته درس عبرت بگیرد به امید معاملات بین المللی بدون تنشها و چالشهای دلار و بازار اقتصادی آرام و پویا.....
ناشناس
۱۵:۴۳ ۱۳ آبان ۱۳۹۷
با نظر شما موافقم امیدوارم از شرق دور تا غرب آسیا تمام کشورهای این حوزه پهناور در اقدامی مانند اتحادیه اروپا بصورت متحد با گردش پولی و اعتباری واحد و یا تقویت اعتبارات بانکهای مرکزی همدیگر با هم در تعاملات دلار آمریکا را چنان به چالش بکشند که دیگر اقتصاد و بازار بین المللی را تحت الشعاع قرار ندهد و نتواند به جوامع مستقل و آزاد ضربه بزند.....و این کشورها بتوانند ارزش ملی پول خود را هر چه تمامتر تقویت کنند و در این حوزه پویا باشند.....