صفحه نمایش این گوشی از جنس AMOLED است که از وسط تا میشود. نرمافزار این دستگاه که با نام سیستم عامل Water شناخته میشود، در صورت تاشدن دستگاه از نصف صفحه نمایش استفاده میکند و تصویر پسزمینه صفحه نمایش را در نیمه دیگر نشان میدهد. کاربران باید انتخاب کنند که کدام بخش صفحه نمایش این دستگاه را استفاده خواهند کرد. نیمی از نمایشگر کمی بیشتر تصویر نشان میدهد و نیمه دیگر این صفحه نمایش در کنار دوربین دوگانه آن قرار دارد که میتواند برای سلفی گرفتن و چت ویدئویی مورد استفاده قرار گیرند. دوربین دوگانه در نظر گرفته شده برای جلوی این دستگاه دو لنز 16 و 20 مگاپیکسلی دارد که ماژول دوربین دوم آن یک لنز تلهفوتو است.
ضخامت FlexPai به 7.6 میلیمتر میرسد و اگر این گوشی در حالت تا شده قرار گیرد به دلیل داشتن لولا و روی هم قرار گرفتن دو نیمه نمایشگر، این ضخامت به 15.2 میلیمتر خواهد رسید. گفته میشود لولای این دستگاه قابلیت این را دارد که تا 200هزار مرتبه باز و بسته شود.
این دستگاه دستورهای خود را از چیپست پردازنده 7 نانومتری کوآلکام با مدل Snapdragon 8150 میگیرد. این پردازنده اولین بار است که روی یک گوشی قرار میگیرد. مدل پایه این دستگاه دارای 6 گیگابایت حافظه رم و 128 گیگابایت حافظه ذخیرهسازی است اما دارای دیگر مدلها هم هست. این مدلها شامل گوشیهای 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی و 8 گیگابایت رم و 512 گیگابایت حافظه داخلی است. FlexPai دارای فناوری شارژ سریع انحصاری Ro-Charge است که 80 درصد ظرفیت باتری را در یک ساعت پر میکند.
قیمت اولین گوشی تاشوی جهان در چین 9هزار ین است که در بازار جهانی با قیمت یکهزار و 300 دلار به فروش خواهد رسید. این قیمت با توجه به این که بسیاری از پرچمداران حال حاضر بازار جهان بدون پردازندههای نسل بعد و طراحی تاشو این قیمت را دارند، چندان بالا نمیرسد.
بیشتر بخوانید: در رویداد شب گذشته اپل چه گذشت؟
انتهای پیام/