اساس کار Discover به همان شیوه سابق باقی میماند. کاربران میتوانند فعالیتها و جستجوهای اخیر را به صورت کارت مشاهده کنند اما این کارتها خودشان با طرح و نقشی جدید و تازه دیده میشوند. بالای هر فعالیت و موضوعی هدرهای رنگی متفاوت در نظر گرفته شده تا کاربران بتوانند به راحتی مطالبی را که میخوانند، دنبال کنند. اگر کاربری هم قصد داشته باشد مطالب مرتبط با آن موضوع را بخواند میتواند روی هدر لمس کند تا به لیستی با مقالههای مرتبط منتقل شود. اگر کاربری به موضوعی هم علاقه دارد، میتواند آن موضوع را دنبال کند تا آپدیتهای این موضوع روی دستگاه وی ظاهر شود.
البته در این سرویس جدید گوگل، اگر کسی به دیدن آپدیت موضوعهای خاصی علاقه ندارد، میتواند روی آیکون کنترل در قسمت گوشه پایین هر کارت تپ کند و تنظیم کند که دوست دارد مقالههای مربوط به این موضوع را بیشتر ببینید یا اصلا نبیند. کاربران میتوانند محتوای مربوط به موضوع مورد انتخاب خود را از منابع مختلف اینترنتی مشاهده کنند. Google Discover به منظور کمک گرفتن برای کاوش در ایدههای جدید در حوزه مربوط به علاقه کاربران مورد استفاده قرار میگیرد.
Discover همچنین نوع جدیدی از کارتها را نشان میدهد که همیشه شامل محتوا و ویدئوهای جدید است. این محتوای جدید به معنای این است که آنها به تازگی برای کاربر نشان داده شدهاند و کاربران جدیدا آنها را میبینند نه اینکه به تازگی در فضای مجازی آپلود شده باشند. سرویس Google Discover در حال حاضر در آمریکا با دسترسی گستردهتر در ماههای بعد منتشر شده است. کاربران برای دسترسی به آن باید سایت گوگل به نشانی google.com را روی گوشیهای هوشمند خود باز کنند. این سرویس برای هر دو مرورگر سافاری و کروم قابل اجرا است.
بیشتر بخوانید: گوگل پاک کردن تاریخچه جستجو را آسان میکند
انتهای پیام/