وی ادامه داد: از جمله این قوانین الزام پیام رسان ها، شبکههای اجتماعی و دیگر سرویسهای مرتبط با فضای مجازی به انتقال سرورهایشان، ایجاد دفتر و گماشتن نماینده حقوقی در داخل کشور مورد استفاده و ارائه کلیدهای رمزشان به مسئولان آن کشور بوده است.
آل داود با اشاره به اینکه متاسفانه داخل کشور ما مسئولان مرتبط با فضای فناوری اطلاعات و ارتباطات نه به قانونمند شدن فضای مجازی تن میدهند و نه در برابر خسارات و آسیبهای آن پاسخگو هستند، تصریح کرد: رهبر فرزانه انقلاب، فضای رسانههای در دست دشمن را به سلاح شیمیایی تعبیر کردند و فرمودند: مسئولان نباید زمینه سار تاثیر این سلاح شیمایی داخل کشور باشند.
وی ادامه داد: متاسفانه مسئولان مرتبط با فضای مجازی کشور در برابر خسارات امنیتی، اجتماعی و فرهنگی پاسخگو نیستند و تنها به اتوبان کشی برای فعالیت پیام رسانهای خارجی نظیر تلگرام، نسخههای فارسی اش و اینستاگرام پرداخته اند.
آل داود تصریح کرد: امروزه این ابزارها از جایگاه رسانه فراتر رفته، از کانال ارتباطی عبور کرده و به ابزاری برای سازماندهی اغتشاشات، جنبشهای اجتماعی، حملات تروریستی و بستر زیست جنایتکاران تبدیل شدهاند.
این مدرس سواد رسانهای با اشاره به اینکه گروهکهای تروریستی نظیر جیش الظلم، داعش، منافقین طمع زیادی به استفاده مخرب از فضای مجازی رها شده، پیام رسان تلگرام و شبکه اجتماعی اینستاگرام دارند، افزود: در حوادث تروریستی اخیر میتوان به استفاده تروریستها از پیام رسان واتس آپ در حمله تروریستی به اهواز و ربایش مرزبانان در میرجاوه اشاره کرد.
آل داود با طرح سوالی مبنی بر اینکه چرا باید فضای تلگرام در دست تروریستهای جیش الظلم باشد که بخواهند با انتشار فیلم ربایش مرزبانان ایرانی نا امنی روانی در کشور بوجود بیاورند، اظهار کرد: باید یکبار برای همیشه این منبع رسانهای جذاب برای برخی گروههای لیبرال داخلی، تروریست ها، ضد انقلاب و سلطنت طلبان را از دسترس آنان خارج کرد تا نتوانند بااین بستر تصویر سازی غلطی از انقلاب در داخل کشور برای هموطنانمان و در خارج کشور انجام دهند و به اهداف تروریستی شان دست پیدا کنند.
بیشتربخوانید:تلگرام هم ایران را تحریم کرد!
وی ابراز عقیده کرد: متاسفانه مسئولان دولتی مرتبط با فضای مجازی خدمات رایگان و بی نظیری به تلگرام در کشور ارائه میکنند که از میان این خدمات میتوان به هزینه کرد بیش از ۱ میلیارد دلاری برای تلگرام و نسخههای فارسی اش اشاره کرد.
آل داود با تاکید بر اینکه دشمنی مدیر تلگرام با کشورمان چندین بار محرز شده است، افزود: در اغتشاشات دی ماه مدیر تلگرام با حمایت از کانال برانداز و سعودی-صهیونیستی آمدنیوز نشان داد جزئی از عوامل سرویس اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی است که البته این دشمنی در جنگ اقتصادی اخیر نیز خود را نشان داده است.
وی افزود: نقش تلگرام در چند حادثه تروریستی در کشور، اغتشاشات دیماه ۹۶، اغتشاشات دراویش در بهمن ماه ۹۶، ایجاد دو قطبی جنگ و صلح، اغتشاشات ارزی و جنگ روانی مرتبط با مسائل امنیتی-اقتصادی نقش بارزی است.
آل داود معتقد است: نسخههای فارسی تلگرام نیز نقش فیلترشکن برای این جاسوس افزار را بازی میکنند و در داخل آنان نیز تعداد زیادی کانال با پوشش طنز، زنان، اجتماعی و غیره و سوپرگروههای مرتبط با گروهکهای تروریستی در دسترسی است که باید برای این موارد هم فکری اساسی بشود.
این مدرس سواد رسانهای راه اندازی ارز دیجیتال تلگرام را هم در راستای تامین مالی تروریستها و منافقین برای انجام حملاتشان در داخل ایران ارزیابی کرد و اظهار داشت: ارز دیجیتال تلگرام میتواند بستر اصلی پولشویی، تامین مالی تروریستها و ضد انقلاب باشد و همچنین میتواند به اغتشاشات ارزی یک ضریب بسیار بالا بدهد و کشور را دچار چالشهای امنیتی، اقتصادی و فرهنگی کند.
منبع: میزان
انتهای پیام/