وی افزود: گردشگری مذهبی، بخشی از گردشگری را به واسطه شهرهای زیارتی کشور تشکیل می دهد اما به دلیل وجود مختصات استان ایلام که محل عبور و خروج زائران است وباید اقدامات و برنامه ریزی های صورت گیرد تا از همه زائران بهره گیری بیشتری در زمینه گردشگری گرفته شود.
مونسان ادامه داد: در حوزه گردشگری زائران اقداماتی از جمله ایجاد فروشگاه و نمایشگاه های گردشگری در مسیر آنان صورت گرفته و پیش بینی می شود که در مسیر بازگشت از کربلای معلی، از این نمایشگاها استقبال خوبی شود.
رئیس سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کشور در باره زیرساخت های گردشگری استان گفت: ۴۸ پروژه با هزینه ۸۱ میلیارد تومان در استان در حال اجرا است که انشالله در آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی همچنین در حوزه صنایع دستی اضافه کرد: در امر تولید صنایع دستی هیچ مشکلی نداریم اما در حوزه بازاریابی و فروش دچار مشکلاتی هستیم که در این زمینه مسئولان باید کارها و اقدامات بیشتری انجام دهند تا این مشکل برطرف شود.
مونسان ادامه داد: در سال ۹۶ طرحی به نام طرح تجاری سازی در کشور کلید خورد که در آن طرح ویژگی های صنایع دستی از جمله طراحی مبتنی بر سلیقه مشتری ،بسته بندی برند ها و انجام ثبت ملی آنها در دست اقدام است و این طرح ها هم به استان ها از جمله استان ایلام که یکی از قطب های تولید کننده گلیم نقش برجسته در کشور است انتقال خواهد یافت تا کار صادرات گلیم نقش برجسته به کشورهای خارجی از جمله کشور عراق انجام گیرد و صنایع دستی ما به جهان معرفی شود.
وی در پایان صدا و سیما را یکی از نهادهای مهم برای تبلیغ گردشگری استان دانست و گفت: تبلیغات در امر گردشگری بخشی مهم و حائز اهمیتی است که باید همه مسئولان به صدا و سیمای ملی کمک کنند تا ظرفیت های استان به خوبی معرفی شود.
انتهای پیام/ب