وی افزود : استراتژی برنامه، موضع و سیاستی است که یک سازمان را به اهداف و دیدگاهش نزدیک می کند و لازمه ی موفقیت است.
حجت الاسلام محموآبادی گفت : با توجه به اهمیت استراتژی ، روابط عمومی ها باید بر اساس اهداف دستگاه و سازمان مورد نظر و نقاط هدف از جامعه برای خود استراتژی و برنامه ای مشخص داشته باشند تا بتوانند موفقتر باشند.
مدیرکل حوزه استانداری افزود : روابط عمومی نقشی در شرایط بحرانی ندارد اما با تاثیری که در افکار و اندیشه مردم دارد می تواند در شرایط بحرانی تاثیرگذار باشد.
وی گفت : برای داشتن تاثیر عمیق و دراز مدت بر روی افکار عمومی نیازمند ابزارهای جدید و به روزی مانند فضای مجازی هستیم و استفاده از روش ها و ابزارهای سنتی سبب میشود که تاثیرگذاری کمتری داشته باشیم.
محمود آبادی گفت : استراتژی روابط عمومی به جامعه در حال توسعه کمک بسیاری میکند مشاهده میکنیم که بسیاری از شهرهای ما در کشور صنعتی هستند اما متاسفانه فرهنگ لازم را در خصوص ارتباط بین فردی ندارند و این سبب میشود که پیشرفت و توسعه مورد نظر صورت نگیرد
مدیرکل حوزه استانداری با اشاره به اینکه روابط عمومی میتواند در رابطه با حل و فصل گرههای مدیران موثر باشد، گفت: مدیران باید با روابط عمومی هماهنگ باشند و مطابق با برنامه پیش برود چرا که داشتن برنامه ریزی و استراتژی منافع زیادی کوتاه مدت و دراز مدتی را برای سازمان دارد.
وی افزود :متاسفانه دولت استراتژی درستی در اطلاعرسانی نداشته است و این سبب شده که نارضایتی در بین مردم افزایش پیدا کند.
انتهای پیام/س