وی ادامه داد: در رستورانهای مکمل دانشجویان میتوانند غذاهای مورد علاقه خود را انتخاب کنند، کیفیت این نوع غذاها در سطح مطلوبی قرار دارد.
معتمدی تصریح کرد: دانشگاه غذاخوری دانشجویی دارد که طبق تعرفههای وزارت علوم غذا در اختیار دانشجویان قرار میگیرد.
رئیس دانشگاه امیرکبیر بیان کرد: غذاخوری این دانشگاه 1400 نفر ظرفیت داشت که اکنون به 2300 نفر ظرفیت ارتقا پیدا کرده است.
وی در خصوص ظرفیت غذاخوری مرکزی این دانشگاه گفت: با وجود اینکه تعداد دانشجویان این دانشگاه ثابت بوده است، ظرفیت غذاخوری مرکزی این دانشگاه نسبت به گذشته 70 درصد رشد داشته است.
معتمدی اضافه کرد: متأسفانه یکی از مشکلات دانشجویان در زمان تحصیل غذا صفهای طولانی بود که با افزایش ظرفیت غذاخوری دانشجویی این مشکل تا حدودی برطرف شده و یکی از اهداف ما تا پایان سال این است که غذاخوری مرکزی این دانشگاه را توسعه دهیم.
انتهای پیام/