سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روزنامه‌نگار الشرق الاوسط در اعتراض به قتل خاشقجی استعفا کرد

نویسنده و روزنامه‌نگار مشهور عرب در اعتراض به قتل روزنامه‌نگار منتقد سعودی از همکاری با روزنامه وابسته به سعودی استعفا داد.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری آناتولی، ربعی المدهون، روزنامه نگار باسابقه در روزنامه سعودی الشرق الاوسط که در لندن چاپ می‌شود دیروز دوشنبه در اعتراض به قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار سعودی استعفا داد.

او در صفحه فیسبوک خود تحت عنوان: «خاشقجی مرا بازنشست کرد» نوشت: امروز پس از ۱۸ سال که بیشتر آن را مسئول پرونده فلسطین بوده ام از روزنامه الشرق الاوسط استعفا دادم. آرزو داشتم در جمع دوستان و همکارانم به زندگی حرفه‌ای ام پایان دهم. تصمیم داشتم تا ۱۸ ماه دیگر یعنی پایان قراردادم این کار را انجام دهم. اما رویداد بعد از ظهر دوم اکتبر به همه چیز پایان داد. همه چیز زندگی ام را دگرگون کرد. قتل خاشقجی، رعب انگیز، شوکه کننده، وحشتناک، دردآور، فجیع و بی سابقه بود.

المدهون افزود: کسانی که نقشه قتل خاشقجی را کشیده اند یا در قتل او مشارکت داشته اند مستحق آن هستند که در حد جنایت‌شان مجازات شوند.

مسئولان روزنامه الشرق الاوسط هنوز هیچ واکنشی به استعفای المدهون نشان نداده اند.

المدهون رمان نویس فلسطینی برنده نهمین جایزه رمان عربی است. او سال ۲۰۱۶ با رمان «کنسرت هولوکاست و نکبت» نخستین برنده جایزه رمان عربی بود.

انتهای پیام/

برچسب ها: عربستان ، خاورمیانه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.