در این جلسه ستاد، ضمن مرور برخی اقدامات مهم دستگاهها در هفته اخیر از جمله؛ تسویه کل مطالبات کشاورزان گندم کار تا پایان وقت امروز، خدمات ارائه شده برای تأمین ارز مورد نیاز زائرین اربعین و اقدامات در حال اجرا برای حذف مقررات اقتصادی معارض و رفع موانع رونق فضای کسب و کار، مهمترین اخبار و جریانهای خبری هفته اخیر در حوزه اقتصادی مطرح و مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.
در چهارمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، همچنین برخی از کارگروههای ستاد، گزارش روند تشکیل جلسات و تدوین دستورالعمل نحوه فعالیت کارگروهها ارائه شد.
وزیر کشور پس از ارائه این گزارش ها، بر نقش ویژه کارگروهها در روند فعالیت ستاد تأکید و خواستار ارتقاء اقدامات کارگروهها و گزارش مستمر این اقدامات برای تصمیم گیری در ستاد شد.
در این جلسه، همچنین، روند اجرای مهمترین مصوبات جلسات قبل ستاد از سوی دستگاههای عضو بررسی و گزارش اعضای ستاد در این خصوص ارائه و مورد جمع بندی و تصمیم گیری قرار گرفت.
در چهارمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور، همچنین پیش نویس سیاستهای اطلاع رسانی ستاد در ۱۵ بند ارائه شد و پس از بحث و بررسی و اصلاح، کلیات آن بتصویب رسید.
در این جلسه، همچنین برخی از مهمترین مصادیق عدم رعایت مصالح عمومی و منافع ملی در رسانهها مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد این موضوعات در وهله نخست در دبیرخانه ستاد با رویکرد ایجابی و اقناعی و از طریق گفتگو با رسانهها پیگیری و تذکر لازم داده شود و در موارد خاص بر اساس چارچوب اختیارات ستاد از طریق کارگروه حقوقی و قضائی مورد رسیدگی و پیگیری قانونی در مراجع حقوقی و قضائی قرار گیرد.
در این جلسه وزیر کشور، ضمن تأکید بر اهمیت انعکاس واقعی روند عادی و جاری کشور در همه بخشها و عرصه ها، بر ضرورت تحلیل و تبیین دقیق شرایط اقتصادی و همچنین جلب مشارکت مردم برای استمرار فضای آرام و پر رونق کسب و کار و مقابله با جریان سازیهای مخرب رسانههای معاند تأکید کرد.
رحمانی فضلی رئیس ستاد اطلاع رسانی وتبلیغات اقتصادی کشور در پایان این جلسه از برگزاری نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه، مدیران رسانهها و فعالان احزاب و تشکلهای سیاسی در آینده نزدیک برای تبیین سیاستها و روند فعالیتهای ستاد خبر داد.
انتهای پیام/