به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حمید ملانوری سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان در ستاد توسعه شهرکهای کشاورزی استان کرمان گفت: در حال حاضر ۱۸۰ هکتار گلخانه در شمال و دو هزار و ۶۳ هکتار گلخانه در جنوب استان کرمان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه حساسیت ویژهای برای مدیریت بخش کشاورزی در استان کرمان وجود دارد، اظهارداشت: یکی از مزیتهای نسبی استان کرمان در حوزه کشاورزی است و بخش عمدهای از اشتغال این استان نیز در این حوزه است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی با اشاره به اینکه استان کرمان در تولید و صادرات پسته، خرما، گردو، محصولات جالیزی، مرکبات و... جایگاه ویژهای دارد، بیان کرد: استفاده بهینه از آبهای موجود و مدیریت مناسب منابع آبی از مواردی است که باید به آن توجه کرده و بخش خصوصی نیز به آن وارد شود.
وی با اشاره به اینکه جنگ آب در تمام دنیا مطرح است، اظهارداشت: برای حفاظت از منابع آبی نباید به صورت جزیرهای حرکت کرد و باید بر اساس تعصبات ملی در این راستا اقدام کرد.
ملانوری تاکید کرد: با توسعه کشتهای گلخانه ای، اشتغال و اقتصاد کشاورزی نیز توسعه یافته و در کنار آن از منابع آبی نیز استفاده بهینهای صورت میگیرد.
وی با اشاره به اینکه تامین آب یکی از نیازهای اساسی شهرکهای کشاورزی است، گفت: برای تامین آب مورد نیاز این شهرکها باید پیگیریهای استانی و کشوری انجام شود. تلاش برای کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصولات کشاورزی یک هنر و نشان از مدیریت صحیح در حوزه کشاورزی است.
رضا سنجری، مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان گفت: بانکها در حوزه تسهیلات روستائی با سرعت اقدام میکنند و حداکثر زمان تعیین شده برای دریافت تسهیلات بانکی یک ماه است و در این مدت یا عقد قرارداد انجام میشود و یا هرگونه کاستی مدارک به متقاضی اعلام میشود.
عباس سعیدی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان نیز با اشاره به اینکه شهرکهای کشاورزی در استان کرمان از سال ۹۴ و به منظور توسعه کشتهای گلخانهای تشکیل شده است، گفت: در شمال استان کرمان ۸ مجتمع کشاورزی داشته ایم که تاکنون دو مجتمع به شهرکهای کشاورزی واگذار شده است.
انتهای پیام/ی