وی به استفاده بیش از حد افراد از تلفن همراه و فضای مجازی اشاره کرد و افزود : متاسفانه شرایط به گونه ای پیش می روند که متوسط زمان گفتگو اعضای خانواده ها به شدت رو به کاهش است به نحوی که طبق برخی گزارش ها در برخی موارد میزان گفتگوی مفید و موثر زوجین به کمتر از 30 دقیقه رسیده است که این یک چالش جدی را به وجود آورده است.
این مقام قضائی بر اهمیت آموزش های قبل،حین و بعد از ازدواج تاکید کرد و گفت: با آموزش قبل از ازدواج می توان تعارضات خانوادگی را کاهش داد و بایستی ارتباط منطقی و صحیح با جوانان برقرار کرد.
آقا محمدی افزود :باید مهارتهای زندگی و درست زندگی کردن به زوجین و خانواده ها آموزش داده شود زیرا همواره فرزندان از خانواده الگو برداری می کنند.
وی با بیان اینکه وجود برخی از آداب و رسوم غلط اجتماعی یکی از مهمترین عوامل طلاق در خانواده ها است،گفت :مهریه سنگین هیچگاه تضمین کننده قوام ودوام زندگی نمی باشد و تنها چیزی که خوشبختی زوجین را تضمین می کند،شناخت مناسب زوجین از یکدیگر است .
وی افزود:هم کفو بودن یکی از شرایط اساسی در ازدواج می باشد که دین مبین اسلام نیز بر آن تاکید زیادی داشته است .
رئیس دادگستری شهربابک در ادامه به بیان برخی آمارهای کشوری در حوزه آسیب های اجتماعی پرداخت و گفت : آمارها بیانگر این مطلب است که بیشتر طلاق ها دربازه سنی 25تا 30 سالگی به وقوع می پیوندد.
این مقام قضائی با اشاره به اینکه میزان ازدواج در بسیاری از شهرها رو به کاهش است که این امر معضلات اجتماعی به دنبال دارد،افزود:ازدواج در سال 96 نسبت به سال 95 هشت درصد کاهش داشته است.
وی اعلام کرد: زنگ خطر جدی آمار طلاق در کشور به صدا در آمده است و آمارها نشان می دهد که 50درصد طلاق ها در 5 سال اول زندگی و 30درصد از آنها در سال اول زندگی اتفاق می افتد.
آقامحمدی گفت : فرزندان طلاق بیشتراز سایر فرزندان به رفتارهای پرخطر از قبیل( مصرف دخانیات ومشروبات الکلی، خشونت و روابط جنسی نا امن و اقدام به خودکشی )تمایل دارند.
رئیس دادگستری شهربابک افزود : خانمها بیشتراز آقایان در طلاق آسیب می بینند و80درصد فرار دختران ریشه در مشکلات خانوادگی دارد .
رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهربابک گفت :محبوبترین بنا نزد خداوند ازدواج است و در مقابل مبغوض ترین و منفورترین بنا نزد خداوند طلاق است.
وی همکاری و درک متقابل در مقابل رقابت منفی و طلبکارانه،دگرگرایی فکری بجای گاردگیری،پرهیز از تحریکات اطرافیان،ضوابط اخلاق تربیتی در برابر ابراز تکانه های لرزشی و شوک آور و تلاش برای حفظ استقلال زندگی زناشویی و پرهیز از وابستگی مقطعی با اطرافیان نزدیک را از مهمترین راهکارهای کاهش طلاق برشمرد .
رئیس شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهربابک گفت :امید است که زوجین جوان در صورت بروز هرگونه مشکل در روابط یکدیگر،با مراجعه به روانشناس و پرهیز از هرگونه اقدام عجولانه در برخورد با موضوعات و مشکلات ، سعی در پیدا کردن بهترین راه برای حل موضوع داشته باشند و گذشت و قدرت چشم پوشی را در رابطه با یکدیگر تقویت نمایند.
انتهای پیام/س