سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هشدار هواشناسی به دریانوردان بوشهر

مدیرگروه پیش بین هواشناسی استان بوشهر گفت: دریانوردان از عصر امروز تا پایان وقت فردا به علت مواج شدن خلیج فارس، به دریا نروند.

زهرا راستگو در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهرافزود: با توجه به افزایش ناپایداری‌های جوی از عصر امروز تا پایان روز دوشنبه، شاهد افزایش سرعت وزش باد و گاهی تندباد‌های لحظه‌ای بر روی دریا به ویژه مناطق شمالی و غربی خلیج فارس و همچنین سواحل شمالی و مرکزی استان از بندر دیلم تا مُطاف خواهیم بود.

وی بیان کرد: در پی وزش تندباد، دریا مواج می‌شود، بنابراین باید از رفت و آمد‌های دریایی غیرضروری به ویژه رفت و آمد شناور‌های سبک و تفریحی خودداری شود.

مدیرگروه پیش بین هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: به علت نفوذ سامانه بارشی از عصر امروز و ادامه فعالیت توده‌های محلی، برخی مناطق استان تا عصر فردا آسمان ابری همراه با رگبار پراکنده باران، رعد و برق و وزش تندباد لحظه‌ای خواهند داشت و احتمال ریزش تگرگ هم وجود دارد.

انتهای پیام/ک

خلیج فارس مواج می‌شود

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.