وی ادامه داد: هماهنگیهای لازم با وزارت بهداشت عراق انجام شده است تا از موکبهای مستقر در مسیر نجف تا کربلا، نجف و کربلا بازدید به عمل آید.
رئیس اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت تأکید کرد: سه دانشگاه علوم پزشکی خوزستان، آبادان، ایلام و احتمالا کرمانشاه برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی به زائران اربعین در آماده باش کامل به سر میبرند و در این ایام بیمارستانها نیز آماده پذیرش مصدومان و بیماران احتمالی هستند.
جنیدی اظهار کرد: بیش از سه ماه زیرساختهای موجود برای ارائه خدمات بهداشتی درمانی به زائران اربعین در مناطق مرزی فراهم شده است و وزارت بهداشت نیز نظارت جدی بر وضعیت بهداشت زائران کشورهای افغانستان و پاکستان دارد.
وی افزود: پروتکلهای نظارت بر سلامت محیط کار، مواد غذایی و سلامت برای کنترل وضعیت بهداشتی زائران ایرانی، پاکستانی و افغانی که از ایران عبور میکنند، تدوین و دستورالعملهای لازم به دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است.
رئیس اداره سلامت محیط کار وزارت بهداشت گفت: کارشناسان بهداشت تا پایان مراسم اربعین و بازگشت زائران در ایران و عراق فعالیت و بر مسائل بهداشتی نظارت کافی دارند.
جنیدی یادآوری کرد: با همکاری سازمان حج و زیارت، پزشک و کارشناسان در مناطق مختلف مستقر شدهاند و کار نظارت بر مسائل بهداشتی را به صورت جدی دنبال میکنند.
انتهای پیام/