سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه اعتماد دیگران را به دست بیاوریم؟

در این مطلب جملاتی را برایتان آورده ایم که با تکرارشان نه تنها اعتماد طرف مقابل را به دست خواهید آورید بلکه داشتن مکالمه‌ای مثبت و تاثیرگذار را تضمین خواهید کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  به دست آوردن اعتماد دیگران برای بیشتر ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، چرا که اثرات قابل توجهی در زندگی و روابط اجتماعی ما می‌تواند داشته باشد. بیان برخی جملات به ما کمک خواهد کرد که در روابط روزمره اعتماد همکاران، دوستان و حتی غریبه‌ها را به راحتی به دست آوریم. جملاتی در ادامه مطلب برایتان آورده ایم که با تکرارشان نه تنها اعتماد طرف مقابل را به دست خواهید آورید بلکه داشتن مکالمه‌ای مثبت و تاثیرگذار را تضمین خواهید کرد.


بیشتر بخوانید: با اعتماد به نفس‌ها هرگز این کار‌ها را نمی‌کنند 


حرفت را می‌فهمم

حتی اگر شما با دیدگاه طرف مقابل تان مخالف اید، به او نشان دهید که برای حرف هایش ارزش قائلید. در این شرایط، قبل از این که او را رد کنید، به او بگویید: «من به حرف‌های تو احترام می‌گذارم» سپس نظر خود را بیان کنید. در این صورت، نه تنها حس نادیده گرفتن شدن به او دست نمی‌دهد بلکه اعتمادش به شما نیز بیشتر می‌شود.

به نظر من...

اگر می‌خواهید در مکالمه‌ای پیروز شوید، باید اعتماد طرف مقابل را به دست آورید. بیان جمله هایی، چون «به نظر من...» یا «پیشنهاد دیگر...» به طرف مقابل تان این حس را منتقل می‌کند که شما انعطلاف پذیر هستید. اگر نشان دهید که یک زاویه دید بسته‌ای ندارید و می‌توانید موضوع را از زوایای مختلف بررسی کنید، اعتماد طرف مقابل تان را به دست آوردید.

نظرت در این مورد چیست؟

شما باید نشان دهید که نظر طرف مقابل تان برای شما ارزشمند است. اگر از همان اول مکالمه نظر او را بخواهید، این اعتماد را به او داده اید، اما اگر او فکر کند که شما قبل از پرسیدن نظر او، خودتان قضاوت کرده اید، او نیز نسبت به شما گارد می‌گیرد؛ بنابراین قبل از بیان نظر خودتان، حتما نظر طرف مقابل تان را هم بپرسید.

من چه کاری می‌توانم انجام دهم؟

با گفتن این که «من چه کاری می‌توانم انجام دهم» در واقع ثابت می‌کنید که شما نسبت به تغییرات مثبت انعطاف پذیرید. شما در یک مکالمه باید نشان دهید که برای ایجاد تغییرات مثبت در خودتان انگیزه لازم را دارید. در این شرایط نه تنها دیگران نظرات شان را راحت‌تر بیان می‌کنند، بلکه اعتمادشان به شما نیز چند برابر می‌شود.

من سراپا گوشم

گفتن جمله «من سراپا گوشم» در ابتدای مکالمه، داشتن یک مکالمه موثر را تضمین می‌کند. در واقع شما نشان می‌دهید که تنها برای حرف زدن نیامده اید و به حرف‌های طرف مقابل تان نیز با دل و جان گوش می‌دهید.

بابت ترافیک معذرت می‌خواهم

تحقیقی نشان داده افرادی که در ابتدای مکالمه برای اشتباهی که مرتکب شده اند عذر خواهی می‌کنند، برای دیگران قابل اعتمادترند. در حقیقت شما با گفتن جملاتی مثل «ببخشید معطل شدی» یا «بابت ترافیک از شما غذرخواهی می‌کنم» با طرف مقابل تان همدردی می‌کنید و به او این حس را منتقل می‌کنید که در کنار او هستید نه در مقابل اش.

آن اشتباه من بود

شاید فکر کنید که اشتباه کردن سابقه شما را پیش طرف مقابل تان خراب می‌کند، اما واقعا اینگونه نیست بلکه برعکس، شما با قبول کردن اشتباه تان، به او ثابت می‌کنید که پذیرای هر نقدی هستید و برای بهبود شخصیت تان تلاش می‌کنید. همین کار باعث می‌شود که طرف مقابل تان به شما اعتماد کند و او نیز در زمان خود، اشتباه اش را بپذیرد. تحقیقات نشان داده، افرادی که نمی‌خواهند نشان دهند که ایده آل کامل هستند، بسیار جذاب‌تر از آن‌هایی اند که دوست دارند خودشان را بی عیب و نقص نشان دهند.

می‌توانی کمک کنی؟

اگر در مواقعی که احتیاج به کمک دارید، از طرف مقابل تان بخواهید که به شما کمک کند، در واقع ثابت می‌کنید که شما به او اعتماد کرده اید. با این کار اعتماد او نیز به سمت شما جلب می‌شود و همکاری موفق تری را کنار هم در پیش خواهید داشت.

من به نظر تو اعتماد دارم

پس از این که از طرف مقابل تان خواستید که کمک حالتان باشد، به او این فرصت را بدهید تا نظراتش را بیان کند. همین که او بداند می‌تواند در بعضی مسایل روی شما کنترل داشته باشد، یعنی این که اعتماد او را به دست آورده اید.

من بدون تو نمی‌توانم این کار را انجام دهم

با گفتن این جمله شما به طرف مقابل تان نشان می‌دهید که به او اعتماد کرده اید و برای دریافت هر کمکی از جانب او آماده اید. در واقع با این کار شما رابطه خودتان را بر اساس اعتماد و نگاهی مثبت بنا کرده اید و به او نیز نشان می‌دهید که همکاری کلید موفقیت رابطه شماست.

منبع: بهداشت نیوز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.