سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آشپزخانه سلامت؛

دسری خوشمزه برای تقویت سیستم قلبی و عروقی بدن/ چگونه توانایی مغز را افزایش دهیم؟

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی دسر را در تقویت سیستم قلبی و عروقی بدن و افزایش قدرت مغز مؤثر دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  دسر انگور حاوی انواع ویتامین‌های A، C، E، K گروه ویتامین‌های B مانند B1، B2، B3، B6، B9، B12، کبروهیدرات، سدیم، پتاسیم، فیبر، قند مانند گلوکز، ساکاروز و فروکتوز، منیزیم، آهن، کلسیم، روی، پروتئین، فسفر، منگنز، پکتین، پلی‌فنول، فلاونوئیدها، اسید فولیک، مس، کوئرستین و رسوراترول است.

برای بررسی خواص دسر انگور و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص دسر انگور

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترین خواص دسر انگور، اظهار کرد: رسوراترول موجود در این دسر نقشی مؤثر در تقویت سیستم ایمنی و قلبی و عروقی بدن، افزایش طول عمر و قدرت مغز و پیشگیری از ابتلای افراد به آلزایمر دارد؛ این ماده همچنین مغز را از پلاک‌های آسیب رسان در امان نگه می‌دارد.

وی درباره خواص دیگر دسر انگور، بیان کرد: این دسر تأثیری چشمگیر در پاکسازی ریه‌ها، رفع صرفه و آسم و افزایش قدرت باروری در مردان دارد؛ دسر انگور به علت داشتن کلسیم، منیزیم و فسفر، استخوان‌ها و دندان‌ها را محکم و از بروز پوکی استخوان و آرتروز در افراد جلوگیری می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر انگور به علت وجود ویتامین‌های A، C، E، فلاونوئیدها، کوئرستین و رسوراترول خاصیت آنتی اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

عظمایی تأکید کرد: دسر انگور نقشی مؤثر در کاهش چربی خون، پاکسازی عروق و جلوگیری از تجمع پلاک‌های خونی دارد؛ فیبر موجود در این دسر به بهبود عملکرد روده‌ها، هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: دسر انگور با بهبود عملکرد سیستم عصبی حافظه را تقویت می‌کند، این دسر خاصیت آنتی بیوتیکی هم دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: دسر انگور تأثیری چشمگیر در رفع سردرد، سوزش معده، کم‌خونی و اختلالات کلیوی، کنترل دیابت، کاهش اسید اوریک خون، شادابی و طراوت پوست و مو، تقویت بینایی و پیشگیری از ابتلا به آب مروارید (کاتاراکت) و تباهی لکه زرد ( دژنراسیون ماکولا ) دارد.

عظمایی یادآوری کرد: دسر انگور اگر یک ساعت قبل از وعده‌های غذایی میل شود، به کاهش وزن افراد کمک می‌کند.

مواد لازم برای تهیه دسر انگو ( 5 تا 6 نفر )

آب انگور طبیعی - 2 لیوان

عسل - 4 قاشق غذاخوری

سیب قرمز متوسط - 2 عدد

پودر ژله انگور - 2 بسته

انگور سبز و قرمز - از هر کدام 1 لیوان

وانیل - نصف قاشق چای‌خوری

آب جوش - 2 لیوان

خامه - 200 گرم

طرز تهیه دسر انگور

- نخست آب انگو و عسل را با هم مخلوط کنید.

- پودر ژله انگور را در آب جوش حل کنید.

- خامه را به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید، سپس آن را بیرون بیاورید و با وانیل مخلوط کنید.

- سیب‌های قرمز را پوست بگیرید و خرد کنید.

- انگورها را هم از وسط نصف کنید.

- آب انگور، عسل، خامه، وانیل و محلول پودر ژله انگور را با هم مخلوط کنید.

- انگورها و سیب‌های خرد شده را به مواد اضافه کنید.

- مواد را به آرامی هم بزنید.

- دسر را داخل ظرف‌های مخصوص بریزید و به مدت چهار تا پنج ساعت داخل یخچال بگذارید تا به خوبی بسته شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.