دهقان افزود: در حوزه مدیریت حوادث به خصوص مدیریت حوادث در دانشگاه علوم پزشکی و حوزه پدافند غیرعامل نیاز است که با سازمانهای همکار و پشتیبان به یک زبان مشترک رسید.
وی تصریح کرد: در حوزه مدیریت بحران چهار فاز پیشگیری، آمادگی، بازتوانی و مدیریت بحران حائز اهمیت است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان یزد با بیان اینکه مخاطرات شهرستان در حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شناسایی شده است خاطر نشان کرد: تا حدودی آسیب پذیریها در شهرستان استخراج شده و با این کار به نقشه راه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل نزدیک میشویم.
دهقان بیان داشت: در شهرستان بافق اگر در حوزه مدیریت بحران و پدافند غیرعامل مشکلی رخ دهد با انسجام میتوان آن را مدیریت کرد تا کمترین آسیب به منابع و افراد تحمیل شود.
شایان بذکر است در این نشست وضعیت آمادگی سازمانهای همکار و پشتیبان در حوزه بهداشت و درمان در برابر حوادث غیر مترقبه و پدافند غیر عامل بررسی شد.
انتهای پیام/ غ